Dnevni horoskop za 31.05.2014.

0

Ovan

OvanVrijeme je da prebolite stare ljubavi, okončate loše prijateljske veze ili da u postojećim postavite stvari na drugačiji način. Nemojte se okretati ka prošlosti i žaliti sebe, kada za to nema razloga. Izbjegavajte osamljivanje! Ako ste umorni, obavezni si priuštite kakav izlazak ili zabavu. To je najbolji način da iz sebe izbacite negativnu energiju.

 

Bik

BikPuni ste elana i mozak vam odlično funkcioniše. Mislite čisto i bistro te uspješno rješavate sve sitne i krupne detalje. Vaši međuljudski odnosi cvjetaju – družite se, a od nekih zatražite uslugu. Prošetajte gradom, obavite kupovinu na tržnici i dogovorite kafu s prijateljem. Saznaćete najnovije tračeve, dobro se zabaviti i nasmijati.

 

Blizanci

BlizanciAko idete u kupovinu, potrošićete više od planiranog, a to će pojačati osjećaj nesigurnosti. Ali, zato u ljubavi kreće nabolje. Riješićete zamršene situacije u braku ili vezi. Bolje ćete komunicirati s partnerom, priznati mu greške i razgovarati bez povišenih tonova. Samci su na pragu nove veze. Najviše izgleda za upoznavanje imaćete ako budete bili u većem društvu.

 

Rak

RakVlastitim ćete snagama postići mnogo i nećete posustajati pred teškoćama. Shvatićete šta trebate učiniti i na koji način izići na kraj s onim što vas opterećuje. U tome će vam pomagati mjesec u vašem znak pa ćete pokazivati više borbenog duha i želje za akcijom. Ali, samo pazite da ne pretjerate.

 

Lav

LavPovezaćete uzroke i posljedice nekih događaja i doći do otkrića koja će vas iznenaditi. Nešto što se dogodilo u ljubavnoj prošlosti postaje sve važnije – nemojte tome pridavati važnost. Previše ćete brinuti oko situacije koju ne možete promijeniti. Zato se prvenstveno posvetite vlastitom opuštanju, a većinu problema riješićete s vremenom.

 

Djevica

DjevicaUkoliko želite svojoj vezi udahnuti više uzbuđenja, rješenje se krije u intenzivnom društvenom životu. Izlasci, putovanja i druženje s prijateljima osvježiće odnos. Budite malo romantičniji. Ne odbijajte pozive na putovanja i večernje izlaske, koji će vas iznenaditi svojom sadržajnošću i kvalitetom. Ne slušajte one koje vas žele u nečemu sputati.

 

Vaga

VagaMogli biste nešto učiniti u žaru strasti, a potom shvatiti da griješite. Potisnite ljutnju i druge emocije – neka prevlada glas razuma. Ukoliko ponađete više vremena za sebe, bićete znatno bolje volje. Nemojte se izolovati od drugih. Više pažnje posvetite partneru, posebno ako su u pitanju situacije koje su dovele do udaljavanja. Potreban je otvoren razgovor.

 

Škorpija

ŠkorpijaPrije podne provedeno u gradu na kafi s prijateljima i u nabavci namirnica, imaće izvrstan efekat na vaše raspoloženje. Tragaćete za intelektualnim poticajima, društvom zanimljivih sagovornika i osobama od kojih imate šta naučiti. Uživaćete u učenju i veseliće vas nove spoznaje. Zaboravite na trenutak sve brige i posvetite se samo sebi.

 

Strijelac

StrijelacDoći ćete do dubljih spoznaja o svome životu i nužnosti nekih promjena. Možda će tome povod biti vaše druženje s osobama koje vas mijenjaju i nadahnjuju. Dan posvetite sebi, a ako ne možete, onda bar odvojite nekoliko sati koji će biti samo vaši. To će vam pomoći da povratite izgubljenu energiju i posložite neke utiske i preokupacije.

 

Jarac

JaracSudjelovaćete u tuđim problemima ili zamjeriti jednoj osobi na indiskretnom ponašanju. Moguće je razdvajanje od osobe s kojom nemate stabilan odnos. Bićete neobjektivni pa nije preporučljivo donositi odluke. Radije prespavajte noć – ujutro ćete biti objektivniji. Rođaci iz inostranstva najaviće posjetu, što će vam pobrkati planove.

 

Vodolija

VodolijaUčinite nešto dobro za sebe – dan je stvoren za odvikavanje od loših navika. Bez većih teškoća ispoštivaćete pravila zdravog života ili prehrane. Nepodmireni računi sa starom ljubavi stižu na naplatu. Obavićete neugodan razgovor s partnerom i shvatiti ko je ili šta pridonijelo nesporazumu. Naučite nešto iz te lekcije.

 

Ribe

RibeŽeljni ste odmora, a pred vama je dan koji vam pruža sve uslove da to i učinite. Godiće vam partnerovi zagrljaji i opušteno ispijanje jutarnje kafice. Mogli biste u dom primiti veselog gosta, a slavlje i priča bi mogli potrajati dugo u noć. Jedno prijateljstvo nikako da se “pretvori” u nešto drugo, ali nemojte pritiskati dotičnu osobu.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info