Dnevni horoskop za 30.05.2014.

0

Ovan

OvanSadašnjim poslom niste prezadovoljni pa žudite za promjenom. Razmotrite sve mogućnosti – dobra prilika moguća je vrlo brzo. Ako planirate odlazak na kraće putovanje, provjerite imate li sa sobom sve potrebne dokumente. Krajem dana razveseliće vas poziv iz inostranstva ili dobre vijesti vašeg djeteta.

 

Bik

BikUprkos zavrzlamama u komunikaciji i zastoja u ispunjenju obveza, ipak ćete doći na svoje. Trud i zalaganje će vam se u konačnici isplatiti pa vas prepreke neće obeshrabriti. U ljubavnim pothvatima bićete brzopleti i skloni pogrešnim procjenama. Previše ste pod utiskom prošlih loših iskustava i još uvijek duvate na hladno.

 

Blizanci

BlizanciSami otvarajte put napretku, iskoristite sve što vam se nudi. Odnosi sa saradnicima biće podsticajni, a vaša sposobnost logičkog zaključivanja odlična. Ljubavni problemi sve su manji pa ćete se lakše okrenuti budućnosti i produbiti postojeća poznanstva. Ako se nađete u društvu, svi će biti oduševljeni vašim smislom za humor.

 

Rak

RakSloboda će vam biti najvažnija, što će unazaditi bliskost s vama dragim osobama. Razmišljaćete o prošlosti i pokušati uspostaviti kontakt s osobom koja vam je još uvijek u srcu, ali dan nije dobar za takve pokušaje. Neki među vama naći će se u ulozi pomagača ili savjetnika te više brinuti o tuđim problemima nego o samima sebi.

 

Lav

LavZablistaćete u punom sjaju, bićete duhoviti i zanimljivi. Učlanite se u neko udruženje, pođite na kraći put i češće boravite u društvu. S lakoćom ćete rješavati obrazovne i druge intelektualne zadatke. Ako trebate obaviti razgovor s poslodavcem, održati kakvo predavanje ili javni nastup, bićete sigurni u sebe i elokventni.

 

Djevica

DjevicaBilo da je u pitanju bračni partner, roditelji ili odnos prema domu i porodici, neće biti mudro tjerati po svome. Razmislite o promjeni ponašanja, ako se ne želite dovesti u situaciju u kojoj će stres i nezadovoljstvo prouzrokovati svađe. Slegnućete ramenima na velike probleme, a burno reagovati na potpuno nevažne sitnice.

 

Vaga

VagaBriljiraćete humorom i zahvaljujući tome izvući se i iz potencijalno neugodnih situacija. Proradiće vam mašta, a estetski ukus izoštriti, što će rezultovati pozitivnim promjenama u stilu odijevanja i životnom okruženju. Mnogi će vam tražiti savjet, osjećajući da od vas mogu dobiti mudar odgovor.

 

Škorpija

ŠkorpijaNe ulažite novac nepromišljeno, planirajte i konsultujte se s mjerodavnim osobama. Moguć je sukob sa rođakom ili prijateljem, najvjerovatnije u vezi novčanog duga. Slobodnimi će sresti osobu koja će prikrivati svoje slabosti, a prikazivaće se jačom nego što to zaista jest. Pažljivo joj dajte do znanja da prema vama ne mora glumiti.

 

Strijelac

StrijelacŽivjećete pod pritiskom i razmišljati o drugim mogućnostima u poslovnom i u privatnom životu. Komunikacija s partnerom, autoritetima, strankama ili kolegama neće se odvijati kako očekujete. Raspolagaćete s premalo strpljenja, a kada izgubite strpljenje mogli biste reći sve što mislite, zaboravljajući na posljedice.

 

Jarac

JaracIsticaćete se i preuzimati vodeću ulogu u kreiranju privatnih i poslovnih obaveza. Velika energija povremeno će prerastati u razdražljivost pa biste nekim postupcima mogli iritirati bliske osobe. Ljubavni problemi mogu se pojaviti usljed vašeg izraženog ponosa. Nemojte raditi protiv svojih osjećanja, a time ni protiv sebe.

 

Vodolija

VodolijaPlanetarni uticaji pojačavaju naklonost okoline pa poslušajte šta vam drugi žele reći. Bićete u boljoj psihofizičkoj formi, zadovoljni izgledom i utiskom koji ostavljate na druge. Uspješno ćete se oporavljati od nekih tegoba i osjetiti porast optimizma i samopouzdanja. Telefonski razgovor sa simpatijom djelovaće opuštajuće na vas.

 

Ribe

RibeOčekuje vas mnogo rada, sastanaka, ali i prepirki. Poslovni problemi ispreplitaće se sa stambenim pa ih pokušajte redom rješavati. Budite pribrani i okruženi povjerljivim saradnicima. Ono što vas sada ne oslabi, učiniće vas jačima u možda važnijim stvarima od onih koje se sada događaju.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info