Da li veza sa oženjenim muškarcem ima budućnost?

0

Najbolje bi bilo kada se ne bi uopšte dovodili u situaciju da započnete vezu sa oženjenim čovjekom. Ali, kao što je poznato, ljubav je jako komplikovana i srcu se ne može naređivati u koga da se zaljubi. Ko zna, možda je oženjeni muškarac upravo čovjek vašeg života. Biti u vezi znači biti dio nečega, što je nepredvidivo i puno izazova, a biti u vezi sa muškarcem koji je već vezan za drugu osobu, to vam stvarno može zakomplikovati život.

Žena koja je u vezi sa oženjenim muškarcem živi život u tajnosti. Svoje najljepše trenutke često ne može ni sa kim da podijeli, osim sa možda par pouzdanih prijatelja. Ona nikada ne smije da rizikuje da druga žena sazna sa nju, jer samim tim će izgubiti i svog muškarca. Trebate shvatiti da ste sami sebi najbitniji i, ako vam se desi da se zaljubite u oženjenog muškarca, imajte u vidu ovih par stvari.

Svi su uvijek važniji od vas


Njegova porodica će uvijek biti na prvom mjestu, čak i njegova žena. Bez obzira što on o ženi govori u negativnom kontekstu, njegove obaveze prema njoj i porodici nisu uopšte manje.  Čak nije ni važno da li imaju djecu ili ne, on će se uvijek osjećati obaveznim (jer je obećanje dao pred bogom i zakonom) da vodi računa o njoj, bez obzira volio je ili ne. Njihov zajednički život takođe uključuje i zajedničke prijatelje i već izgrađeni društveni život koji on sigurno ne bi rizikovao da izgubi.

Vaša veza je tajna i uvijek će ostati tajna


Koliko god vi željeli da se vaša ljubav javno pokaže, to se nikada neće dogoditi. On je sretan sa vama u vašem tajnom svijetu i donosiće vam skupocjene poklone, obasipati pažnjom, ali samo kada ste sami i dobro sakriveni od očiju javnosti. Nikada vam neće dozvoliti da upoznate njegove prijatelje (bar ne veliki broj; ipak mu je potrebno i da neko zna da bi imao pokriće ukoliko mu zatreba), jer bi na taj način rizikovao da njegova porodica sazna za vas.

Za njega ste samo “trenutna” zanimacija


Koliko god on bio divan prema vama, shvatite da ste vi za njega samo trenutna zanimacija. Ovu činjenicu nije lako prihvatiti. Ona je veoma emotivno bolna, posebno ako prema njemu gajite snažna osjećanja. Ali, nažalost, ona je više nego istinita. U početku romanse sve je romantično i “nevaljalo” u isto vrijeme. Planiranje kako “ugrabiti” svaki slobodan trenutak da biste bili zajedno veoma je uzbudljivo. Vođenje ljubavi u pauzama u toku radnog dana ili “slučajno” nalaženje u gradu kada je on izašao na piće sa svojim prijateljima u početku je jako uzbudljivo.

Međutim, kada taj prvi zanos prođe, a vjerovatno proradi i griža savjesti, velika želja za vama se postepeno pretvara u nešto što on (eto) mora da “ispoštuje”, kao i hrpu drugih stvari koje su mu potpuno nevažne.

On nikada neće ostaviti svoju ženu


Manje od 5% muškaraca ostavi ženu zbog ljubavnice. Bilo da se radi o religijskim uvjerenjima, problemima vezanim za brakorazvodne parnice, finansijama ili jednostavno još uvijek osjećaju nešto prema svojoj ženi, rijetko koji muškarac se odvaži da zbog “šeme” uništi brak. Isto tako, nikada se nemojte zavaravati mišlju da on ne vodi ljubav sa svojom ženom. Koliki god problemi bili, u većini slučajeva muškarci neće odustati od intimnog života sa svojim ljepšim polovinama.

Zakonski, finansijski i emotivno – vi nemate nikakva prava


Vjerovatno ste i sami svjesni da vaš partner prema vama nema nikakvu zakonsku ili finansijsku obavezu, ali opet se nadate da ste emotivno jako povezani i da vas on bezuslovno voli, kao i vi njega. Ali, u suštini, kada dođe do prekida veze, čak iako i dalje osjećate određenu emocionalnu povezanost, vaš, sada već bivši partner, najvjerovatnije će u momentu “presjeći” sve emocije vezane za vas. I to nije zato što je on  loš čovjek – moguće je da je on stvarno divan i pažljiv i da je jednostavno morao da bude i praktičan i potpuno vas izbaci iz života da bi spasio svoj brak te porodicu poštedio sramote i boli.

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info