Veza sa mlađim muškarcem – da ili ne?

0

Da budemo potpuno iskreni, jedan od najvećih razloga zbog kojeg se žene sve više odlučuju za mlađe muškarce je fizički izgled.

Međutim, tu može biti mnogo više od toga. Pred vama je nekoliko činjenica koje će vam pomoći da odlučite da li da se upustite u vezu sa mlađim muškarcem ili, ipak, ne.

 

Pozitivna strana veze sa mlađim muškarcem

  • Mlađi muškarci imaju više energije, željni su života i kao takvi pokrenuće i vas.
  • Fizički izgled im je jako bitan, veoma drže do sebe, vode računa o ishrani, fitnesu i modi. Uz takvog muškarca i vi ćete se truditi da izgledate što bolje i samim tim ćete se bolje i osjećati.
  • Većina mlađih muškaraca je oduševljena ženama koje su starije od njih. Za razliku od starijih muškaraca, mlađi muškarci u takvim ženama vide nekog sa iskustvom, kako u životnim stvarima tako i u krevetu. Pa, kad malo bolje razmislite, svi oni su i kao dječaci idealizovali glumice, modele i pjevačice, a to su ipak u većini slučajeva bile žene znatno starije od njih.
  • Logično je da sa godinama žena postaje iskusnija i zna kako da se ponaša u određenim situacijama. Žene koje su u vezi sa mlađim muškarcima imaju veći osjećaj kontrole nad njima nego nad muškarcima iste starosne dobi, što im opet ide u prilog.

 

Negativna strana veze sa mlađim muškarcem

  • Mlađi muškarac se vjerovatno još uvijek boji bilo kakvog konkretnog vezivanja – radije bi da još malo ima otvorene opcije. Ako tražite nekoga na “duže” staze, možda bi ipak trebali da potražite nekoga vaših godina.
  • U današnjem vremenu najviše se komunicira preko sms-a, telefona i elektronske pošte. Zbog toga je moguće da mlađi muškarac neće znati kako da se postavi i o čemu da priča kad se s vama nađe lice u lice. To može predstavljati veliki problem, ako znamo da je osnovni ključ dobre veze, upravo, komunikacija.
  • Oni često u vama vide “majčinsku figuru”. Jednostavno se ne brinu previše ni o poslu ni o finansijama, jer imaju vas. Često su ljubomorni i ne žele da vas dijele ni sa kim. Ovakva veza nije nimalo “zdrava” i sigurno neće potrajati.
  • Njih puno ne zanima budućnost, žive u “ovom” trenutku. Žene sa iskustvom znaju koliko brzo vrijeme prolazi i kako je važno da se osigurate za budućnost. Razlika u mišljenju će neminovno rezultirati raskidom.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info