Dnevni horoskop za 27.05.2014.

0

Ovan

OvanNovac kao da vam klizi kroz prste. Suzdržite se od trošenja i smanjite troškove na najmanju moguću mjeru. Iako ste danas planirali dan odmora, nećete odbiti iznenadne pozive na druženja. Na radnom će mjestu među vašim kolegama vladati netrpeljivost, ali ne dajte se uvući u rasprave koje vas se ne tiču.

 

Bik

BikZaljubljene očekuje dan pun prevrata na emocionalnom planu. Zbog poslovnih i drugih obveza, partner vam neće biti u mogućnosti posvetiti dovoljno pažnje, što će izazvati pravu buru u vašem odnosu. Kolege vam nisu naklonjene, ali vas to neće spriječiti da odradite posao i više nego dobro, na svoje i zadovoljstvo nadređenog.

 

Blizanci

BlizanciUsljed svih burnih događaja i obaveza koje vas danas očekuju, činiće vam se kao da ste izgubili kompas. Ništa neće ići kako ste zamislili. Poslušajte savjet dobronamjerne osobe i vratićete se u ravnotežu. Vijest koju ćete dobiti iz inostranstva, vratiće vam vjeru u vas i vaš rad.

 

Rak

RakDan će vam proći s osmijehom na licu. Trud koji ste uložili u odnos s partnerom, konačno će početi davati rezultate. Kolege i nadređeni će vas podržati u realizaciji vaše ideje, nakon mnogo vremena i borbe. Mogli biste sresti drage osobe i provesti popodne u smijehu i oživljavanju dobrih uspomena.

 

Lav

LavNapeta situacija između vas i partnera dosegnuće vrhunac, a da to nije najgore – uvjerićete se u to kad shvatite da se ta ista situacija preslikala i na vaše radno mjesto. Nervoza, nerazumijevanje i napetost tokom cijelog dana ostaviće posljedice i na vaše tijelo. Poželjećete zaboraviti ovaj dan što prije.

 

Djevica

DjevicaZavidna koncentracija i racionalnost biće jedno od vaših najjačih oružja. Iako vam pažnja neće biti usmjerena na ljubav, nećete je moći ignorisati. Možda upravo danas s partnerom razjasnite nesporazum i obnovite vezu. Na poslu ćete se osjećati korisno, dobro ćete se snaći u dobijenim zadacima i riješiti ih s lakoćom.

 

Vaga

VagaAko ste u vezi, očekuju vas nesporazumi s partnerom. Na površinu će izaći karakterne razlike i shvatanje šta su čiji prioriteti. Ako niste u vezi, a imate romantične osjećaje za nekoga, danas nije najbolje vrijeme za bilo kakve ozbiljne razgovore na tu temu. Nemojte dopustiti sebi da se uvlačete u bilo kakva govorkanja i kancelarijske tračeve.

 

Škorpija

ŠkorpijaU porodičnim odnosima očekuje vas napeta situacija, koju će biti moguće riješiti tek racionalnim razmišljanjem i mirnim razgovorom u krugu porodice. Teško ćete se snalaziti u odgovornostima koje su vam nametnute. Ne odbijajte pozive na druženja, ma koliko bili neraspoloženi. Prijatelji će vas znati oraspoložiti.

 

Strijelac

StrijelacPrenosićete svoju pozitivnu energiju na druge ljude, bez obzira na način komunikacije. Razgovori između vas i partnera teći će glatko – podudaraće vam se misli i želje, što će kod oboje stvoriti osjećaj sreće i zadovoljstva. Budite oprezni s trošenjem teško zarađenog novca i nastojte odoljeti kupovini nepotrebnih stvari.

 

Jarac

JaracVrijeme je za malu promjenu koja će vam dati dodatnu motivaciju da dovršite stvari koje ste započeli. Promijenite raspored stvari u kući, bacite suvišne papire koji vam već sedmicama stoje na radnom stolu ili samo promijenite put kojim inače idete. Rezultat će vas oduševiti. Ako počinjete s dijetom i vježbanjem, budite uporni!

 

Vodolija

VodolijaUnatoč radnim navikama i volji za poslom ili učenjem, sitnice će vam kvariti koncentraciju tokom cijelog dana. Isključite telefon i zamolite one oko vas za tišinu. U nekoliko navrata bićete izloženi povećanom stresu. U odnosu s partnerom bićete prisiljeni napraviti ustupke koji vam nisu najdraži, ali shvatićete da je to jedino ispravno.

 

Ribe

RibeSve vaše zasluge će konačno isplivati na vidjelo. Od nadređenog ćete biti pohvaljeni pa nije isključeno da vam ponudi bolje radno mjesto ili povišicu. Ako i niste zaljubljeni mogli biste se naći usred ljubavne priče, ni sami ne shvatajući kako ste se tu našli. Nemojte previše razmišljati ni analizirati, samo se prepustite osjećanjima.

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info