Dnevni horoskop za 26.05.2014.

0

Ovan

OvanBračne spone će biti tanke, ljubavne veze podvrgnute iskušenju, a poslovna partnerstva lakše mogu doživjeti krah. Ali, sve to će, iznad svega, zavisiti od vas; hoćete li staviti “tačku na i” i okrenuti novu stranicu ili ćete pričekati povoljniji vjetar. Planetarni sklad će biti osjetan u polju zarada pa vas novčani dobici ovih dana neće mimoići.

 

Bik

BikTežićete harmoničnim odnosima i životu u dvoje. Pokazaćete više inicijative prema osobi koja vam se sviđa. Veze s prijateljima i saradnicima biće jake i sudbonosne. Neki će putem druženja doći do novih mogućnosti ili tek prilika za dobru zabavu, a slobodnjaci će imati više šanse za ozbiljniju vezu. Više brige posvetit ćete svom izgledu.

 

Blizanci

BlizanciPrivlačiće vas osebujne ili nedostižne osobe. Ipak, nećete žaliti ni vremena ni truda, a nedorečeni odnosi podizaće vam adrenalin. Zauzeti će dolaziti u iskušenja i biti između dvije vatre. Uspijete li se koncentrirati i ozbiljnije posvetiti učenju ili obavljanju poslova, svoju intelektualnu snagu i kreativnu energiju možete znatno bolje iskoristiti.

 

Rak

RakDan će obilovati zanimljivim događajima pa će vam ostajati malo vremena za odmor. Ljubav će biti vaš glavni pokretač, a odnos s dragom osobom pun ljubavi i razumijevanja. Na odlasku s posla još dugo će vas zadržati kolege, a zbivanja kod kuće biće dinamična i zahtjevna. Posjeta prijatelja mogala bi potrajati do kasno u noć.

 

Lav

LavPoslovna situacija nije jednostavna kao što na prvi pogled izgleda pa nemojte dopustiti da vas neko upotrijebi za svoje skrivene namjere. Nedostaje vam partnerova pažnja, ali često pretjerujete sa svojim prohtjevima. Lagana hrana i više kretanja pozitivno će se odraziti na vaš izgled, ali i raspoloženje.

 

Djevica

DjevicaAko vam se pruži prilika za putovanje, proširićete poznanstva i vidike. Mnogi će se dokazivati kroz poslovni uspjeh ili živjeti iznad svojih finansijskih mogućnosti. Moraćete početi opreznije raspolagati svojim prihodima. Ljubavni život obilovaće promjenama. Na vama će biti da odlučite: upustiti se u pustolovinu ili ne.

 

Vaga

VagaSređivaćete račune, posjećivati poslovnice banaka i odvojiti određeni novčani iznos za prijeko potrebne stvari. Bićete posrednik pri rješavanju tuđih problema ili riješiti jednu zamršenu situaciju. U ljubavi ćete se povoditi isključivo za željama i strastima. Pripazite kako drugoj strani zbog toga ne biste postali naporni.

 

Škorpija

ŠkorpijaImaćete malo energije i vremena oko poslova koje ste planirali riješiti na drugačiji ili jednostavniji način. Malobrojni će se moći opustiti pa i ako ukradete koji slobodan sat za sebe, mogla bi vas opterećivati zvonjava telefona ili zabrinjavajuće poruke. Nećete moći računati na partnerovu podršku, jer će i on biti zauzet svojim brigama.

 

Strijelac

StrijelacRadeći svoj posao pronaći ćete sebe i biti zadovoljni. Neće vam nedostajati dinamike i uzbuđenja kojima težite. Zabavljaće vas dogodovštine kolega pa ćete i sami uživati prepričavajući vlastita iskustva. Briga o zdravlju i izgledu biće istaknuta. Planete će se pobrinuti da obnovite životne navike i osvježite vanjski izgled.

 

Jarac

JaracMožete osjetiti platonsku povezanost s jednom osobom ili provesti ugodne trenutke u društvu boema i umjetnika. Duhovna orijentisanost biće istaknuta pa ćete na dublji način razmišljati o smislu života. Poslovne obaveze spojićete s privatnim i tako više uživati. Spretnim potezima steći ćete više povjerenja kod poslovnih partnera i naići na njihovu podršku.

 

Vodolija

VodolijaBićete zaokupljeni uređenjem stana ili traženjem povoljnijeg zajma. Pomoć i podrška stiže iz porodičnog kruga. Naiđete li na manje nesuglasice ili dvoumljenja, pokušajte pronaći zlatnu sredinu ili se odlučiti za rješenje kojim ćete ugodno iznenaditi bližnje. Odgovaraće vam društvo svestranih i duhovitih osoba koje će vam dizati raspoloženje.

 

Ribe

RibePosjećivaćete rodbinu i prijatelje, obavljati korisne stvari i pripremati teren za blisku budućnost. Nećete izbjegavati odgovornost nego prihvatiti nove poslove. Partnerski odnosi će biti skladni, a pred samcima su nova poznanstva i zanimljiva druženja. Događaj ili razgovor otkriće vam novosti vezane uz osobu iz prijateljskog kruga.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info