Dnevni horoskop za 23.05.2014.

0

Ovan

OvanOdnos s partnerom će biti promjenjiv. Neki vaši prijateljski odnosi izazvaće kod njega burne reakcije pa i ljubomoru. Ako se spremate posvetiti zahtjevnijem intelektualnom zadatku, imajte na umu da vas koncentracija neće najbolje služiti. Ona će se poboljšati u večernjim satima, kad vam se vraća i bolje raspoloženje.

 

Bik

BikNapetost i odmjeravanje snaga s pojedincima na radnom mjestu izvlače na površinu skrivene snage. Možete mnogo toga okrenuti u svoju korist, ali budite smireni ako neka rješenja kasne. Ljubavna sreća sve je bliže zaljubljenima – simpatija vas primjećuje i sa zanimanjem promatra. Uskoro bi vam mogla i prići.

 

Blizanci

BlizanciBudite oprezni na radnom mjestu, jer će vam neko htjeti naštetiti širenjem lažnih informacija o vama. Zbog nedavno učinjene greške, mogli biste se suočiti s neprijatnim posljedicama. Realno sagledajte svoje postupke, to će vam biti najbolja smjernica u rješavanju problema.

 

Rak

RakPravi je trenutak da pokrenete razgovor o osjetljivim temama i iznesete svoje prijedloge. Bliske osobe prepoznaće i više cijeniti vaš trud. Društveni život oslobodiće vas unutrašnje napetosti pa je izlazak više nego preporučljiv. Ljubavne izjave i izrazi nježnosti koje ćete razmjenjivati s partnerom dobiće konkretnije ruho, a planiraćete i zajednički život.

 

Lav

LavAko želite da nešto promijenite u poslovnom životu i počnete sa građenjem nove karijere, pravo je vrijeme za to. Dobar prijatelj pružiće vam pomoć tako što će vas upoznati sa uticajnim ljudima. Ako ste slobodni, slučajan susret pobudiće osjećaje. Biće to snažna privlačnost na prvi pogled, iako ćete se oboje pretvarati da se ništa ne događa.

 

Djevica

DjevicaStvaralački i intelektualni rad obilježiće dan, a obilje mašte i osjećajna previranja samo će još više obogatiti vaš unutrašnji život. Ipak, birajte s kim ćete se družiti, jer se s vašom preosjetljivošću rijetko ko može nositi. Djevice u dužim vezama kritički će mjeriti partnerove sklonosti i afinitete, ali pazite da vaša ocjena ne bude preoštra.

 

Vaga

VagaRadost i uživanje crpićete iz hobija, putovanja, kulturnih zbivanja. Aktivnosti kojima se bavite u posljednje vrijeme ispunjavaće vas zadovoljstvom. Zaokupiće vas imovinska pitanja, ulaganja, krediti, uređenje životnog prostora. Razmatraćete poslovnu ponudu koja bi vam trebala donijeti više novca, ali i manje slobodnog vremena.

 

Škorpija

ŠkorpijaAko ste slobodni, samoća vam neće predstavljati teret. Slobodne trenutke ispunićete zanimljivim sadržajima. Mnogo ćete se družiti i primati goste ili se posvetiti hobijima. Ne gubite nadu u vrijednost timskog rada i mogućnost rješavanja nesporazuma mirnim putem. Ako neko vrši na vas pritisak, ne pojačavajte napetost.

 

Strijelac

StrijelacAko razmišljate o investiranju, sačekajte još neko vrijeme . Ovo je povoljan dan za razmatranje opcija, traženje rješenja i razmišljanje o tome kako da uspijete u onome što ste naumili. Zato se strpite još malo i nemojte potpisivati važne ugovore. Konsultujte se sa nekim ko je stručniji od vas u ovoj oblasti.

 

Jarac

JaracDan će biti pogodan za razmjenu informacija, kupovinuu stručne literature, kućanskih aparata te popravak starih predmeta. Nećete pogriješiti ako putem elektronske pošte ili SMS-om ostvarite kontakt s osobom koja vas zanima, jer ni druga strana neće kriti otvorene simpatije prema vama.

 

Vodolija

VodolijaBudete li nervozni zbog nagomilanog umora, vodite računa da se to ne odrazi na vaš odnos s kolegama. Dan je odličan za sklapanje ugovora, posebno onih vezanih za putovanje i obrazovanje. Poboljšaće vam se financijsko stanje pa ćete razmišljati o nabavci nove garderobe i kućanskih potrepština.

 

Ribe

RibeImaćete dovoljno snage i energije da konačno razriješite neke odnose i situacije. Tek kad to učinite, moći ćete slobodno i neopterećeno krenuti dalje. Zahvaljujući veselom i maštovitom partneru, dan će vam biti ljepši. U njegovom društvu zabava je zagarantovana, a neće vam nedostajati ni uzbuđenja kad ostanete nasamo.

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info