5 brzih načina da unesete vedrinu u svoj dom

0

Da li vam je već dosadio izgled vašeg doma? Skupili smo za vas par savjeta kako da osvježite i razveselite svoj dom bez puno truda i sa jako malo novca.

Ne zaboravite na zidove


Umjetničko djelo na zidu je najjednostavniji način da osvježite neku prostoriju. Ako ne planirate da potrošite mnogo novca na sliku, iskoristite svoje slike sa nekog od odmora i stavite ih u zanimljive ramove.

Dopustite suncu da uđe u vaš dom


Zavjese i roletne držite otvorenima kako biste dopustili suncu da obasja vaš dom. Sunce predstavlja veliki izvor vitamina D koji je odgovoran, između ostalog, i za dobro raspoloženje. Ako niste spremni da se izlažete svakodnevnim pogledima prolaznika i komšija, nabavite zavjese svjetlijih nijansi.

Kupite nove jastučnice


Kupite nove jastučnice u zemljanim bojama sa motivima vezanim za prirodu. Na ovaj način ćete unijeti dašak prirode u vaš dom.

Ubacite kućnu biljku


Biljke odlično utiču na vaše zdravlje, a samim tim i na raspoloženje. Takođe, one predstavljaju i predivan ukras za vaš dom.

Promijenite tepih


Obradujte svoja stopala predivnim tepihom od prirodnih vlakana. Birajte neutralne zemljane boje koje će se savršeno uklopiti u ostatak vašeg novog enterijera.

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info