Dnevni horoskop za 21.05.2014.

0

Ovan

OvanBićete puni energije pa pozitivno raspoloženje prenesite i na prijatelje. Imaćete uspjeha u aktivnostima koje iziskuju pisanje, prikupljanje podataka i kontakte s ljudima. Očekuje vas donošenje bitne odluke na intimnom planu. Slobodni su nadomak poznanstva sa osobom koja se kreće u vašem društvu, ali s kojom se površno poznajete.

 

Bik

BikNepotrebno će vas mučiti sumnje u naklonost kolega, ali i u vlastite mogućnosti. Previše ćete se oslanjati na tuđe mišljenje, umjesto na svoje. Nedostajaće vam vremena da odradite gomilu obveza koje vas očekuju, ali nemojte sve raditi sami. Zaposlite kolege, a ako ste zatrpani kućnim poslovima, zamolite partnera da vam pomogne.

 

Blizanci

BlizanciVaša popularnost u društvu će narasti, a osobe koje vas ogovaraju shvatiće da vam time uopšte ne mogu naštetiti. Uživaćete u druženju s ljudima, telefonskim razgovorima i kafama s kolegama. U ljubavi će se početi ostvarivati ono o čemu ste maštali, ali na teži način. Moraćete strpljivo osvajati simpatiju.

 

Rak

RakPoželjno je da se s ukućanima posavjetujete oko raspolaganja novcem, jer ćete sami biti nedovoljno objektivni. Razveseliće vas vijest da ste dobili zeleno svjetlo za ostvarenje vašeg plana. Riješićete problem financijske prirode ili penzionog osiguranja. Osoba do koje vam je stalo spremna je prihvatiti vaše uslove i prilagoditi se.

 

Lav

LavPovjerenje će biti ključno za kvalitet međuljudskih, pogotovo ljubavnih odnosa, ali njega će vam danas manjkati. Ne dramite zbog nesporazuma s partnerom. Iskrenim razgovorom ćete sve riješiti, a u mnogo čemu će vam pomoći dobar venerin uticaj. Vodite računa s kim poslujete, kome se povjeravate i kako razgovarate.

 

Djevica

DjevicaRaspoloženje i samopouzdanje biće vam promjenljivi. Kolege i druge vama bitne osobe izvan poslovne sredine u jednom će vam trenutku pružati maksimalnu podršku, a u drugom vas iznevjeriti. Nemir i napetost mogli bi vam prouzrokovati probavne smetnje pa svaki slobodan trenutak provedite odmarajući se.

 

Vaga

VagaPuni ste samopouzdanja i pozitivne energije. Ako vas neko pokuša isprovocirati, nećete se dati uvući u raspravu. Nećete pogriješiti usmjerite li snage na ljubavni život. Mjesečev povoljni položaj daće vam potrebnu dozu šarma i snalažljivosti pa ćete se uspješno približiti osobi u koju ste potajno zaljubljeni.

 

Škorpija

ŠkorpijaPrihvatite se posla i ozbiljnije shvatite promjene koje se događaju u vašoj radnoj sredini. Merkurov položaj donosi mnogo nedorečenih i zbunjujućih vijesti. Pazite šta govorite i kome vjerujete. Ljubavni partner iskazivaće ljubomoru. Posumnjaće u vašu vjernost pa je lako moguće da se porječkate.

 

Strijelac

StrijelacNa poslu ćete se iskazati kreativnošću i originalnošću pa ćete svaki problem riješiti u rekordnom roku. Uživaćete u izazovima te rado prihvaćati i najkomplikovanije zadatke. Sreća će vas pratiti i u ljubavi. Pristupite li osobi koja vam se sviđa, ostavićete odličan utisak i navesti je da vas poželi opet vidjeti.

 

Jarac

JaracRaščistićete sa sumnjama i prepustiti se zbivanjima bez opterećenja. Na pomolu su nova poznanstva, a prilike za ljubavne početke sve više se povećavaju. Novčana situacija biće neizvjesna. Moraćete se snalaziti na razne načine kako biste podmirili troškove i ispunili prohtjeve ukućana, posebno djece.

 

Vodolija

VodolijaBićete pribrani i snalažljivi u rješavanju problema. Mogli biste obaviti povoljnu kupovinu namještaja ili automobila. Lakoća kojom osvajate tuđe simpatije priuštiće vam saveznike tamo gdje se ne biste nadali da ćete ih pronaći. Uprkos povremenim razmiricama, vaša ljubavna veza je stabilna. Dajte partneru dovoljno slobode.

 

Ribe

RibeZbog nepovoljnog mjesečevog uticaja bićete osjetljivi. Nerazjašnjene ljubavne ili poslovne situacije počinju se rješavati pa uprkos stresu kojem ste izloženi, uviđate gdje ste i šta vam je činiti. Prema partneru budite potpuno otvoreni. Druga će strana cijeniti vašu direktnost, makar mu rekli nešto što će ga zaboljeti.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info