Kako da prepoznate “pogrešnog” muškarca?

0

Svaka žena, prije ili kasnije poželi da se smiri, pronađe onog “pravog” i zasnuje porodicu. Ako ste i vi jedna od njih morate da naučite da prepoznate muškarca koji je spreman za vezivanje za razliku od onog kojem ste vi samo prolazna stanica. Pred vama su četiri rečenice koje možete čuti od muškaraca nespremnih za bilo kakvu ozbiljnu obavezu.

 

“Mislim da je još suviše rano da upoznaš moje roditelje”

Ako je muškarac ozbiljno zainteresovan i ako želi da provede ostatak života sa vama, normalno je da će poželjeti da vas upozna sa roditeljima što je prije moguće. Takođe, moguće je da mu neće biti svejedno – brinuće se kakav ćete utisak ostaviti na njih – ali, u svakom slučaju, ako ozbiljno misli sa vama, s ponosom će vas predstaviti. Za razliku od toga, ako primijetite da stalno traži izgovor kako vas ne bi upoznao, znajte da ste mu vi samo prolazna stanica i takav neko i ne zaslužuje da bude dio vašeg života.

 

“Mislim da ti se ne bi svidjeli moji prijatelji”

Ako vam se čini da on stvarno ne želi da upoznate njegove prijatelje, to najčešće može značiti dvije stvari. Prvo, vrlo je moguće da oni uopšte i ne znaju da vi postojite. Drugo, vjerovatno je da vas nije predstavio kao svoju djevojku nego kao neku trenutnu zabavu. U svakom slučaju, budite sigurni da ovakav muškarac ne želi da ima bilo šta ozbiljno sa vama.

 

“Trenutno nisam za ozbiljnu vezu”

Veliki broj žena često pravi grešku i ne odustaje kada im muškarac kaže da nije za ozbljnu vezu. One se vode logikom da je potrebno da se još više potrude, da će muškarac shvatiti da je pogriješio, da mu ona zapravo mnogo više znači nego što pokazuje i da će se na kraju on zaljubiti do “ušiju”. Vjerujte, samo u rijetkim situacijama se zapravo to i desi. Zato, čim shvatite da se vaši pogledi na budućnost razlikuju, odustanite i pronađite nekog ko će znati da cijeni vašu ljubav.

 

“Budimo spontani”

Spontanost zna biti veoma uzbudljiva i romantična, ali nije dobar znak ukoliko on ne želi da pravi dugoročne planove sa vama. Lako ćete prepoznati na šta je mislio. Ako vas stalno kontaktira, prijatno iznenađuje i pravi planove da bi vas što češće viđao, logično je da mu je stalo do vas. Ako se uz vas viđa i sa drugim ženama, on očigledno proučava koja od vas ima najviše da mu ponudi i odmah treba da vam bude jasno da to njegovo “budimo spontani” zapravo znači “družićemo se kada meni to bude odgovaralo”.

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info