Najbolje kombinacije pantalona i cipela za vašu figuru

0

Suknja jeste ženstvena, ali su i pantalone jednako dobre i poželjne. Osim što su ultra-udobne, određeni modeli vam mogu pomoći i da istaknete svoje najbolje atribute. Evo i kako.

Ako ste atletski građeni


Sportske pantalone (koje su nastale po uzoru na trenerku) odličan su način da istaknete svoju figuru. One su veoma udobne, a pojas sa gajtanom dodatno ističe obline. Kako biste “smanjili” previše sportski izgled, uparite ih sa ženstvenim štiklama boje kože.

Ako imate obline


Kako biste stvorili vitkiji izgled, birajte pantalone sa visokim pojasom i širokim nogavicama. One “izdužuju” figuru, a u kombinaciji sa klasičnim štiklama ili sandalama sa visokom potpeticom pun su pogodak.

Ako imate sitnu figuru


Uže pantalone koje sežu do gležnjeva pomoći će vam da istaknete svoju figuru. Izbjegavajte tamne cipele sa kaišićima, jer ćete zbog njih izgledati niži nego što to jeste. S obzirom da visina nije na vašoj strani, cilj je da izdužite figuru. Klasične, svjetlije štikle ili štikle sa životinjskim uzorkom vam mogu pomoći u tome.

Ako ste visoki


Skoro svi modeli pantalona vam stoje idealno! Eksperimentišite sa pantalonama sa širokim nogavicama ili uskim pantalonama. Odlično vam stoje i skoro svi modeli cipela: od baletanki preko štikli do klasičnih muških cipela.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info