6 fantastičnih načina da kombinujete teksas košulju

0

Teksas košulja jedan je od komada garderobe koji je oduvijek popularan te je veoma rado viđen “gost” u stajlingu velikog broja žena.

Kao i svi drugi komadi garderobe od teksasa, idealna je za opuštene varijante, a veoma dobro se kombinuje i sa elegantnijim komadima garderobe. Donosimo šest načina na koje je možete kombinovati i upotpuniti svoj stajling.

Otvorena, preko majice kratkih rukava


Ako vam je cilj da postignete veoma ležeran i opušten stajling, onda je ovo i jedan od najlakših načina. Obucite majicu kratkih rukava (možda čak i onu koja na sebi ima zanimljive aplikacije), a preko prebacite teksas košulju koju nećete kopčati. Dodajte pantalone ili čak helanke (posebno ako je košulja malo duža) i omiljene patike i dobijate odličnu kombinaciju za sve neformalne varijante.

Sa crnim, uskim pantalonama


Crne pantalone veoma su poželjan komad garderobe, bez obzira na model i, zaista, svaka žena bi trebalo da ima bar jedan par. Međutim, ukoliko više volite uske pantalone, veoma lako ih možete kombinovati sa teksas košuljom. U ovom slučaju je poželjno da košulja bude blago šira, kako bi se najbolje stvorila proporcija između gornjeg i donjeg dijela tijala.

Sa džemperom


Tokom svježijih dana, džemper je jedan od komada garderobe koji je i više nego poželjan i fukncionalan. Možete ga kombinovati sa mnogobrojnim komadima garderobe, a teksas košulja samo je jedan od njih. Ukoliko birate nešto duže košulje, pustite ih neka vire ispod džempera – ovo je veoma moderan i mladalački stajling, a idealan je ukoliko nosite uske pantalone.

Uvučena u suknju


Košulja i suknja uvijek su odlična opcija, a koju možete nositi u mnogbrojnim prilikama. Kombinujte suknju olovka kroja sa teksas košuljom koju ćete uvući u suknju i dobijate odličnu poslovnu kombinaciju. S druge strane, kombinacija teksas košulje sa lepršavim modelima suknji idealna je za sve neformalne prilike i večernji izlazak.

Vezana u čvor


Ovo je bio veoma popularan trend tokom osamdesetih godina prošlog vijeka, a možete ga uvijek uvrstiti u svoj stajling. Ovo može izgledati pomalo retro, ali je veoma moderno i urbano. Takođe, teksas košulju vezanu u čvor, u donjem dijelu, možete veoma lako iskombinovati sa pantalonama, suknjama ili farmericama.

Teksas na teksas


I, naravno, nigdje nije zapisano da ne možete kombinovati različite komade garderobe od teksasa. To su najčešće farmerice i košulja, ali jednako je moderna i popularna kombinacija teksas košulje i suknje od teksasa. Ovdje bi bilo dobro da pratite samo jedno pravilo, ali ga se ne morate uvijek slijepo držati: povedite računa da košilja i farmerice budu što sličnijih nijansi.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info