Frizura: Najbolje šiške za vaš oblik lica

0

Frizure sa šiškama su uvijek popularne te su i jedan od trendova ove sezone. Međutim, znate li kakve šiške najbolje i odgovaraju vašem obliku lica? Pogledajte mali vodič koji vam može pomoći da vaša frizura sa šiškama istakne vaše najbolje karakteristike.

Ovalni oblik lica


Ovo je savršen oblik lica, jer mu pristaju sve “vrste” šiški. U zavisnosti od dužine kose, birajte one koje joj najbolje pristaju (što duža kosa, to duže i šiške). Guste i blago zaobljene pri dnu pravi su hit.

Četvrtasti oblik lica


Šiške koje su duže sa strana najbolje odgovaraju četvrtastom obliku lica. Takođe, najbolje je da sežu do obrva, jer će na taj način ublažiti četvrtasti oblik. Izbjegavajte šiške koje su razdijeljene po sredini.

Srcoliki oblik lica


Duži, stepenasti pramenovi kose, koji uokviruju lice sa ravnim šiškama koje sežu do linije obrva, stil je koji najbolje odgovara srcolikom obliku lica. Šiške ove dužine jednako odgovaraju damama i sa ravnom i sa kovrdžavom kosom.

Okrugli oblik lica


Šiške koje najbolje odgovaraju okruglom obliku lica su dugačke i prebačene u stranu. Previše kratke šiške mogle bi samo pojačati oblik lica, a to je ono što želite da izbjegnete.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info