Mercator Starčevica – Najbolji komšija u novom ruhu!

0

Mercator BL je svoj prvi banjalučki supermarket Mercator Starčevicu, obukao u novo ruho kako bi Najbolji komšija pružio svojim kupcima još ugodniji, prijateljski i dobrokomšijski ambijent. Ovim povodom Mercator je svoje kupce želio i dodatno nagraditi te je organizovana i specijalna akcija u periodu od 24. do 30.marta, sa odličnom ponudom vrhunskog LG Televizora LED po cijeni od 499KM.

U želji da svojim kupcima ponudi potpuni ugođaj prilikom kupovine, Mercator je investirao u  prostorno uređenje svog supermarketa Starčevica, čime je izvršena revitalizacija ovog poslovnog objekta. Na ovaj način, Mercator svojim kupcima pruža novi doživaljaj kupovine u  modernom enterijeru koji je u korak sa svjetskim trendovima.  Posebno osvježenje predstavlja dodatak “Kutak za kupce” koji pruža mogućnost kupcima da konzumiraju kupljenu hranu u marketu i osvježe se uz kafu, čaj ili neki drugi napitak. Gastronomska ponuda na odjelu toploteke, sada dobija novu dimenziju, jer kupci mogu naručiti po vrlo povoljnim cijenama jela sa roštilja, picu, sendviče i druge delicije i konzumirati ih u ugodnom ambijentu.

Pored karakteristične ponude i usluge, supermarket Mercator Starčevica, svojim kupcima nudi i posebne akcije kao što su „Cijena dana“ tokom koje su u svakodnevnoj ponudi mlijeko trgovačke marke Mercator, po najboljoj cijeni u gradu od 0,99KM, pečeno pile po cijeni od 5,49KM za komad, a treći akcijski artikl iz kategorije top 30 najprodavanijih proizvoda se svakodnevno mijenja. Mercator u lokalnim sredinama sa svojim kupcima kontinuirano gradi komšijski odnos, kroz posebne pogodnosti uz PIKA karticu, brojne akcijske ponude, degustacije i promocije. Tako je za korisnike Pika kartice u supermarketu Starčevica organizovana posebna akcija tokom koje svakog vikenda, od petka do nedelje, na kompletnu kupovinu ostvaruju 10 odsto popusta.

Supermarket Mercator Starčevica želi svojim kupcima ponuditi ugodan doživljaj kupovine uz povoljne cijene, vrhunsku uslugu, dobrokomšijski ambijent i na taj način im se zahvaliti na ukazanom povjerenju.

Mercator Vaš najbolji komšija!

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info