4 tajne do savršenih crvenih usana

0

Crveni karmin je klasičan, glamurozan i veoma lako ga je nositi – sve dok imate samopouzdanja i malo znanja. Sledeće četiri poznate dame uspjele su ostvariti ono što se velika većina žena ne usudi – crveni karmin je postao njihov zaštitni znak. Saznajte kako i vi to možete uraditi i imajte na umu da je često potrebno nanijeti samo ovu vatrenu nijansu i drugi će vas odmah primijetiti.

 

Taylor Swift

Mladu pjevačicu ćete rijetko vidjeti bez crvenog karmina. Ukoliko imate sličan ten (hladni) i boju kose, odgovaraće vam plavkaste crvene nijanse (boja višnje i burgundca).

 

Zoe Saldana

Ukoliko imate topliji ten, najbolje će vam pristajati crveni karmin sa nagovještajima narandžastih ili koraljnih nijansi. Takođe, on je odličan i za dame sa tamnijim tenom.

 

Dita von Teese

Kraljica burleske obično nosi retro nijanse, ali se ne boji ni dubljih tonova. Tamno crveni karmin (boja vina) odlično se slaže sa njenom crnom kosom te se preporučuje svim tamnokosim damama. Odličan je za večernje varijante.

 

Rita Ora

Ukoliko imate tanje usne, za vas je savršen mat karmin. Ipak, imajte na umu da je uz njega nije potrebno nanositi i svu ostalu šminku – dovoljno je da samo naneste tuš na oči. Prije nanošenja karmina, uradite piling usana. Na suve usne nanesite balzam i sačekajte da se upije. Nakon toga, usne oivičite olovkom i nanesite karmin.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info