8 komada odjeće koji će vam odmah osvježiti stajling

0

S vremena na vrijeme je potrebno osvježiti garderobu kako biste se osjećali samopouzdanije, modernije i privlačnije. Ipak, to ne moraju biti radikalne promjene – u većini slučajeva je potrebno napraviti male promjene koje će imati uticaj na cjelokupni dojam. Donosimo par načina na koje to možete i uraditi.


Deluxe verzija klasične bijele košulje odličan je način da dodate dašak glamura vašem stajlingu. Nosite je ispod prsluka ili džempera i obavezno u večernjim varijantama.


Mislite da su “maskirne” pantalone rezervisane samo za tinejdžerke? E pa, grdno se varate! Možete ih nositi u svim neformalnim situacijama, bez imalo griže savjesti!


Lagana vestica sa šljokicama odličan je komad garderobe kojeg za dnevne varijante možete kombinovati sa farmericama, a za večernje sa suknjom.


Teksas jakna je tako zahvalna. Ispod nje možete nositi skoro pa sve, a da niko ne pomisli da ste napravili pogrešan izbor – od svilene košulje do rolke – apsolutno sve prolazi.


“Ubacivanje” kaiša u svakodnevni stajling veoma je pametan potez. Ukoliko je on sa životinjskim uzorkom, taj potez će dodati dašak glamura cjelokupnom stajlingu. Odličan modni detalj za večernje varijante.


Uska suknja sa cvjetnim uzorkom i crnom bazom pomaže vam da izgledte vitkije. Pored toga, ona je vanvremenski modni detalj, posebno tokom proljeća i ljeta te se može kombinovati sa skoro svim drugim komadima odjeće – čak i sa rolkom.


Ukoliko ste modna “buntovnica”, motociklistička jakna će vam pomoći da izrazite tu svoju stranu, ali ako je kombinujete sa malom crnom haljinom i štiklama, bićete elegantna dama kojoj će svi zavidjeti.


Ukrašeni šal ili marama će dosadnu kombinaciju farmerice + majica u sekundi pretvoriti u svježu kombinaciju prema kojoj niko neće ostati ravnodušan.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info