5 komada nakita koje svaka žena treba imati

0

Nakit. Nikad ga dosta. Nebitno da li je u pitanju bižuterija ili plemeniti metal, činjenica je da ga volimo oduvijek. On nam pomaže da dodatno istaknemo ili privučemo pažnju na određene dijelove tijela ili odjevnu kombinaciju. Ipak, svaka žena bi trebala imati sljedeće komade nakita. Sve preko toga samo je bonus.

 

Duži lančić

Najbolja stvar u vezi dužeg lančića jeste što ga možete nositi preko bilo kojeg drugog koji već nosite – na taj način ćete dodatno istaknuti vašu odjevnu kombinaciju.

 

Kraći lančić

Kratki lančić sa manjim privjeskom komad je nakita kojeg možete nositi svakodnevno. Definitivno je jedan od najzahvalnijih komada nakita, jer je dovoljno diskretan da se kombinuje sa svim ostalim nakitom.

 

Prsten

Koktel prsten je fantastičan način da dodate boju u svoj stajling. Pored toga, on će privući radoznale poglede na vaše prekrasne ruke i nokte. I, boja prstena uopšte se ne mora slagati sa bojama garderobe koju nosite – unesite potpuno novu boju u svoj stajling pomoću prstena.

 

Alke

One su vanvremenski komad nakita koji se može naći u tako mnogo varijanti. Jedan su od rijetkih komada nakita koji odlično stoji baš svakoj dami, bez obzira na njene godine.

 

Narukvica lisice

Neke žene izbjegavaju da je nose, jer misle da je teška ili nezgodna. Međutim, narukvica lisice (cuff) jedna je od najelegantnijih te se odlično slaže sa skoro svim modnim kombinacijama.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info