Odjeća: 5 boja koje će poboljšati vaš izgled

0

Mnoge žene tvrde kako određene boje nisu za njih te ih zbog toga najčešće izbjegavaju. Međutim, nekoliko boja zaista fantastično stoji svim ženama. Pored toga, one im pomažu i da poboljšaju cjelokupni izgled. Pitate se koje su to boje? Saznajte u nastavku.

Crno


Crno stoji dobro svakoj ženi. Pored toga, crno šalje poruku o eleganciji i osjećaju profesionalizma. Takođe, fanastično se slaže sa svim drugim bojama pa veoma lako možete da crno uvrstite u svoju garderobu.

Tamno plava


Ona dobro stoji svakoj ženi te šalje poruku ugodnosti, sigurnosti i odgovornosti. Kao i crno, odlična je jer se može, bez bojazni, kombinovati sa svim drugim bojama.

Ljubičasta


Ljubičasta i sve njene nijanse savršeno laska svakoj boji kose i tena te se veoma lako kombinuje sa crnom i smeđom bojom. Ona je raskošna i zrači samopouzdanjem.

Smeđa


Ona je uvijek u trendu i možete je nositi tokom svih sezona. Smeđa boja daje osjećaj odgovotrnosti te šalje poruku o vanvremenskoj eleganciji. Zgodna je i zbog toga što se može kombinovati sa većinom drugih boja.

Siva


Ona vam se može činiti dosadnom, ali nećete pronaći ženu kojoj siva boja ne stoji dobro. Štaviše, njena neutralnost je ono što joj daje čar, a u kombinaciji sa jarkim bojama (crvena, žuta, narandžasta) ona dolazi do svog punog izražaja.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info