5 novih trendova za ovu sezonu

0

Sa svakom sezonom javljaju se i novi trendovi, a ni ova zima nije izuzetak. Cijeli “proces” može biti i prilično zabavan, jer imate priliku da utvrdite koji trend vam odgovara i kako da ga uvrstite u svoj svakodnevni stajling te da, samim  tim, postanete i prepoznatljivi po njemu. Iako ne treba slijepo pratiti popularne trendove, činjenica je da “isprobavanje” istih predstavlja veoma uzbudljiv poduhvat. Pogledajte koje trendove možete isprobati ove sezone.

 

Kožni detalj

Od svih trendova koje možete isprobati ove sezone, činjenica je da je ovaj najsvestraniji. Bez obzira da li je riječ o kožnim “zakrpama” na džemperima ili kožnoj jakni, definitivno ćete izgledati elegantno i trendi.

 

Slojevi

Postoji li bolje vrijeme da prigrlite ovaj trend? Osim što vam pomaže da vam bude toplije tokom hladnih dana, slojevito oblačenje je i moderan način da pokažete kako znate šta je spoj elegancije i udobnosti. Košulja sa kragnom ispod omiljenog džempera samo je jedan od načina da nosite ovaj trend.

 

Raznobojnost

Dame koje vole džempere tokom zimske sezone, sigurno će se obradovati ovom trendu: trenutno su veoma popularni višebojni džemperi. Dodajte par takvih džempera u svoju kolekciju, jer su moderni, a i veoma se lako kombinuju sa ostalim komadima garderobe.

 

Miješanje metala

Prošlo je vrijeme kada ste morali birati između srebra i zlata. Ove sezone miješanje metala prilično je popularno. Kombinovanje omiljenih zlatnih i srebrnih narukvica ili lančića neutrališe cjelokupni izgled te vam pomaže da redefinišete način na koji obično nosite nakit.

 

Naslagani nakit

Bez obzira da li su u pitanju narukvice, ogrlice ili prstenje, ove sezone važi pravilo “Što više, to bolje”. I, za ovaj trend ne morate nabavljati skupocjen nakit – najobičniji nakit, koji možete kupiti u skoro svakom butiku, sasvim je dovoljan.

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info