Mala crna haljina za sve tipove tijela

0

Volimo je, jer je jedan od klasičnih komada garderobe koji se može nositi u gotovo svim prilikama. Dnevna ili noćna varijanta, uopšte nije bitno – sigurno ćete biti prava zvijezda noseći je. Evo i koja najbolje odgovara vašem tipu tijela.

 

Široki kukovi

Najlakši način da “balansirate” široke kukove jeste da se odlučite za malu crnu haljinu čiji je donji dio (suknja) lepršav. Na taj način ćete prikriti kukove, ali ćete istovremeno izraziti struk.

 

Opuštene ruke

Ne brinite: ne morate ruke umotavati, ukoliko su one opuštene, odnosno nisu zategnute. Trik je da izrazite seksipil pomoću rukava koji su ležerno isječeni i široki. Ovakva haljina odlično je oruđe da pokažete koliko ste seksipilni, a da istovremeno prikrijete ruke koje nisu zategnute.

 

Niske dame

Savršena mala haljina za dame koje nisu blagoslovene visinom je ona sa resama. Ona vam može pomoći da izgledate viši. Ipak, da ne biste izgledali kao djevojčica, izbjegavajte haljine sa “naduvanim” rukavima.

 

Elegantno popunjene dame

Samo zato što imate obline to ne znači da ne možete uživati u atraktivnoj maloj crnoj haljini. Modeli sa suknjom olovka kroja i prorezima na rukavima upravo su za vas – elegantno i prefinjeno uz mali dodatak seksipila.

 

Neprivlačne noge

Ne želite da pokažete noge? Umjesto da nosite pantalone, mala crna haljina vam može pomoći da izgledate baš odlično – birajte one sa dužom suknjom i problem je riješen.

 

Široka ramena

Ukoliko imate široka ramena, ne morate sakrivati svoj gornji dio tijela kada nosite malu crnu haljinu. Potražite one modele koji balansiraju detalje, kao što je mala crna haljina sa asimetričnim dekolteom. Izbjegavajte široke i naduvane rukave, jer će oni samo još više naglasiti vaša ramena.

 

Deblji struk

Sakrijte deblji struk pomoću male crne haljine i to podizanjem, spuštanjem ili eliminisanjem linije struka. Birajte haljine koje nemaju definisan struk, jer je to najbolji način i da skrenete pažnju sa njega. Isto tako, nećete pogriješiti ni sa haljinama koje imaju podignut struk.

 

Velike grudi

Pažnju sa punijeg poprsja možete skrenuti pomoću male crne haljine koja ima proreze na rukavima. Izbalansirajte “teži” gornji dio tijela i pomoću laskavog dekoltea: u obliku slova V, kockastog oblika, okruglog – sve je u redu dok imate bilo kakav dekolte.

 

Male grudi

Činjenica je da skoro većina stvari puno bolje stoji ženama sa manjim grudima. Međutim, ukoliko želite da naglasite grudi pomoću male crne haljine, onda birajte one koje imaju detalje, poput ove sa ružama koje se protežu cijelom njenog dužinom. Takođe, nabori su još jedna odlična stvar koja vam može pomoći da grudi dovedete do izražaja.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info