Boja godine i kako je nositi: Blistava orhideja

0

Sad se vi vjerovatno pitate: “Blistava, šta?!?”. Ne, nema razloga za brigu: blistava orhideja je zapravo nijansa ljubičaste boje sa prigušenim tonovima ružičaste i boje fuksije. Dakle, po svim prognozama, ona će biti in tokom cijele godine, od uređenja doma do garderobe. Pogledajte na koji način je možete uvrstiti u svoj stajling.

 

Rastegljiva haljina

Mini haljina dužine tik iznad koljena odličan je izbor. Za dnevne varijante je možete kombinovati sa blejzerom i baletankama ili ravnim čizmama, a u večernjim varijantama je nosite uz štikle i nakit.

 

Džemper

Razigrani ljubičasti džemper “ubrizgaće” prijeko potrebnu boju u vašu zimsku garderobu. Možete ga nositi sa tamnim farmericama ili sivom suknjom.

 

Suknja A kroja

Možete je nositi uz košulju ili bluzu bijele boje, kratki vuneni kaputić i čizme do koljena. Ukupan dojam: čista desetka!

 

Patike

Za ležernije varijante, isprobajte popularne “starke” u boji blistave orhideje. Možete ih kombinovati sa skoro svim modelima farmerica, kao i sa pojedinim sportskim suknjama.

 

Torba

Ljubičasta torba može biti chic dodatak vašim dnevnim, ali i večernjim kombinacijama. Izaberite elegantniju varijantu i uživajte u ljubomornim pogledima.

 

Karmin

Da li ste pristalica smjelijih boja, kada je u pitanju šminka? Ukoliko se odlučite za karmin boje blistave orhideje, preporučujemo da ga nosite u večernjim varijantama.

 

Čarape

Svijetle čarape definitivno su jedan od zabavnijih načina da nosite boje. Konkretno, ove čarape će se odlično slagati sa mini haljinama ili suknjama tamnijih nijansi kao i sa suknjama sa dezenom.

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info