5 novih načina da nosite farmerice

0

Već vam je pomalo dosadilo da smišljate ideje na koji način da nosite omiljene farmerice, kako u poslovne svrhe tako i u večernjim prigodama? Opcije su mnogobrojne, ali mi smo se ipak odlučili za sljedećih pet. Zašto? Bićete u trendu, istaknućete (ili prikriti) svoju figuru i osjećaćete se veoma udobno.

Muške farmerice


Svaka žena bi trebalo da posjeduje i jedan par “muških” farmerica – one su odlične za one dane kada ne želite da ističete svoju figuru te ih možete kombinovati skoro sa svim. Za moderniji, a elegantniji izgled, kombinujte ih sa blejzerom i košuljom. Još jedan detalj, koji je u ovoj kombinaciji obavezan – ne zaboravite da obujete štikle.

Teksas na teksas


Ovaj trend je in već nekoliko sezona. Nemojte misliti da je ovo onaj klasični retro izgled iz osamdesetih godina prošlog vijeka, koji i nije bio baš toliko privlačan. Ne, ovo je novi, elegantniji način. Odaberite uske farmerice u tamnoj boji i svjetliju košulju – tamnije farmerice će uobličiti vašu siluetu, tj. dati joj vitkiji izgled, a svjetlija košulja će privući pažnju na gornju polovinu tijela.

Farmerice sa uzorkom


Kako biste imali ležeran stil i dodali dašak zabave cjelokupnom izgledu, izaberite farmerice sa uzorkom. S obzirom na to da će donji dio odjeće privlačiti pažnju, o gornjem dijelu ne morate previše razmišljati – jednostavna vestica ili majica i blejzer biće sasvim u redu.

Farmerice sa zakrpama


Ovakve farmerice su ponovo u trendu i sasvim je jasno zbog čega – odlične su za dane vikenda. Dovoljno je da ih kombinujete sa džemperom ili bluzom i to je to. Bez previše mudrovanja i razmišljanja. Štikle u boji dodatno će upotpuniti stil, mada nećete pogriješiti ni sa crnim gležnjericama.

Uske farmerice


Već odavno su postale komad garderobe koji ima skoro pa svaka žena. Štaviše, toliko su popularne da su postale prihvatljive u svim prigodama. Ukoliko vam radno mjesto dozvoljava da nosite farmerice, onda ih možete kombinovati sa bijelom košuljom i štiklama boje kože koje će pomoći da vam noge izgledaju duže i vitkije.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info