Dnevni horoskop za 25.12.2013.

0

Ovan

OvanObilazak butika ili nekih luksuznih prodavnica može negativno da se odrazi na vaš budžet. Lijepim stvarima je teško odoljeti te se stoga pripazite neplaniranih troškova. U redu je počastiti se nekom sitnicom, ali trenutno niste u mogućnosti da potrošite neku veću sumu. Pa ipak, ne očajavajte. Finansijska situacija se uskoro popravlja.

 

Bik

BikNenajavljeni posjetioci bi kod vas mogli izazvati panično stanje. Razmišljaćete kako da se organizujete – koje jelo da pripremite, da li vam je dom dovoljno sređen. Opustite se. Vašim prijateljima je nebitno da li ćete biti savršen domaćin. Vidjeli su vas u svim izdanjima i, prije svega, cijene vas kao ljudsko biće. Nema razloga za nepotrebne tenzije.

 

Blizanci

BlizanciNeko iznenadno saznanje bi moglo da vam uljepša dan. Bićete pozitivnog raspoloženja, iako vam se činilo da dan nije najbolje počeo. To bi mogla biti vijest od jednog starog prijatelja ili čak iznenadni novčani dobitak. Čim se priberete od početnog šoka, ne čekajte ni momenat da to proslavite! Podijelite radosnu vijest sa bližnjima.

 

Rak

RakIako vam danas sve protiče po planu, za trenutak ćete biti zabrinuti, najvjerovatnije po pitanju novca. Ne paničite. Sreća vas nije napustila, iako trenutno razmišljate upravo u tom pravcu. Situacija je privremena; uz malo efikasne organizacije i nekih novih mjera štednje, ubrzo se vraćate na pravi kolosijek.

 

Lav

LavNegativna dešavanja na poslovnom planu utiču na vaše samopoštovanje. Ne očajavajte previše. Situacija je trenutno van vaše kontrole, tako da ništa ne možete učiniti. Uložite napor da zadržite unutrašnji mir kako vaša okolina ne bi osjetila posljedice.

 

Djevica

DjevicaNova naučna otkrića bi mogla da uzdrmaju vašu vjeru i duhovni život. Odjednom biste mogli da posumnjate u vaša vjerovanja i počnete da se preispitujete. Iskoristite dan da ponovo uspostavite spiritualnu ravnotežu. Vidjećete da nove informacije mogu da upotpune ranije stanovište. Moguće je da ste na to gledali iz pogrešne perspektive.

 

Vaga

VagaNećete uspjeti da neke stvari privedete kraju. Situacija se ne odvija kako ste zamišljali, ma koliko se trudili. Mogući su konflikti sa vama dragim osobama. Planetarni aspekti su naprosto takvi, nije do vas. Ovo je samo još jedan od onih dana koje je najbolje prespavati. Od sutra će se sve vratiti u normalu.

 

Škorpija

ŠkorpijaNesporazum sa voljenim bićem bi mogao da vam odvuče pažnju od profesionalnih zadataka. Ne dozvolite da negativna osjećanja dođu do izražaja, stavite ih pod kontrolu. Izvor nesporazuma vjerovatno leži u neadekvatnoj komunikaciji, pokušajte da na tome poradite. Do kraja dana, stvari će ponovo doći na svoje mesto.

 

Strijelac

StrijelacIznenadna odgovornost koja se od vas očekuje mogla bi da vam pokvari planove o nekom putovanju ili izletu. Nekome je potrebna vaša pomoć, tako da ćete stvari koje ste ranije isplanirali morati da ostavite po strani. Ovo može biti frustrirajuće, ali ne dozvolite da vas to omete. Čim se pobrinete za ono što morate, nastavite sa starim planovima.

 

Jarac

JaracNeočekivan razvoj događaja bi mogao da pokvari vaše planove o prisustvovanju jednom društvenom okupljanju ili vremenu provedenom sa partnerom. Koliko god se tome opirali, uložite malo napora i dobre volje i odradite šta se od vas zahtijeva. Prijatelji i voljeno biće će imati razumijevanja. Čim završite sa obavezama, nastavite tamo gdje ste počeli.

 

Vodolija

VodolijaSve što ste u poslednje vrijeme planirali da danas ostvarite, neće vam poći za rukom. Ovo se nipošto ne odnosi na dugoročne planove. Uložite dodatni napor da stvari vratite na njihovo mjesto. Ne trošite energiju na očajavanje, krenite u akciju.

 

Ribe

RibeNaporan rad vam danas uzrokuje mnogo stresa. Imate utisak da ste na izmaku snaga. Ne brinite, ovo stanje će veoma brzo proći. Sačuvajte pribranost, a negativnu energiju izbacite kroz neku sportsku aktivnost. Razgovor sa prijateljima vam takođe može biti od koristi.

 

Izvor: horoskopius.com

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info