Dnevni horoskop za 20.12.2013.

0

Ovan

OvanBićete veoma dirnuti nečijim ponašanjem. Možete da očekujete poklon od osobe koja se mnogo žrtvovala da ga dobijete. Ovo će vas okupirati većinu dana – i pored mnogobrojnih obaveza, samo ćete o tome razmišljati. Kada budete zahvaljivali pošiljaocu, budite nježni i osjećajni. Ali ne pretjerujte sa zahvalama – ne biste željeli da se ta osoba osjeti posramljeno.

 

Bik

BikPrijatelj bi danas mogao da navrati do vas i poželjeće da se družite, a vas čekaju mnogobrojne obaveze. Ovo uopšte nije loše – svakako će vam koristiti da malo skrenete misli od zadataka. Takođe, razgovor sa njim vam pomaže da iz drugog ugla pogledate na situaciju. Moguće je da ćete odjednom biti preplavljeni novim, korisnim idejama. Iskoristite ih na najbolji mogući način.

 

Blizanci

BlizanciPapirologija povezana sa finansijama vam oduzima većinu vremena. Vjerovatno vas ovo opterećuje, ali znajte da radite nešto što će vam u skorijoj budućnosti biti od velike koristi. Posvetite se tome na najvišem nivou. Ostanite fokusirani i ne ustručavajte se da potražite savjet stručnaka ukoliko to bude neophodno. Uveče proslavite sa prijateljima u nekom izlasku.

 

Rak

RakRazmišljanje o osobi koja vas fascinira će vam danas oduzeti većinu vremena. Poželjećete da momentalno saznate odgovore na neka pitanja. Ovo bi moglo da vas podstakne na dodatna istraživanja. Moguće je da ćete dio vremena provesti u obližnjoj biblioteci ili uz internet. Ne odustajte dok ne zadovoljite vašu znatiželju.

 

Lav

LavEmocije, impresije i sjećanja danas bi mogli da se probude iz vaše podsvijesti. Sve to će vas preokupirati i poremetiti vaše redovne dnevne aktivnosti. Ako to budu pozitivna i lijepa sjećanja i vi ćete biti raspoloženi. Međutim, to bi mogla biti i traumatična iskustva koja će vas proganjati. Mislite na nešto lijepo i ne dozvolite da bude drugačije od toga.

 

Djevica

DjevicaDruštveni događaji će danas povoljno djelovati na vas. Diskusija vam prija, s obzirom na to da ste neko ko voli da ističe svoje mišljenje. Važno je samo da ne pretjerate u tome. Ako je moguće, prošetajte danas. Zvijezde vam najavljuju vrlo interesantan susret. Pored toga, osjećaćete se prijatno i pozitivno.

 

Vaga

VagaVaše pisanje, komunikacija i govorne vještine će danas biti posebno naglašene. Očekujte da će neki ljudi promijeniti mišljenje koje su ranije imali o vama. Svi će gledati u vas i otvoreno izražavati svoje simpatije i divljenje, što će vama izuzetno prijati. Uveče pronađite interesantnu knjižaru i počastite sebe dobrom knjigom.

 

Škorpija

ŠkorpijaVeza sa nekim ko je daleko mogla bi da postane više od prijateljstva. Bez obzira na to što ste trenutno razdvojeni, između vas postoji jaka toplina i emocija, koju ne biste trebali tek tako da zanemarite. Ako se ta osoba još nije pojavila, vjerujte da hoće i to brže nego što mislite. Budite obazrivi u saobraćaju.

 

Strijelac

StrijelacKratko istraživanje finansija bi moglo da vam ukaže da vaše investicije, naročito one vezane za imovinu, vrijede mnogo više nego što ste mislili. To vas može navesti da se zapitate da li treba da preuzmete nešto po tom pitanju ili da sjedite skrštenih ruku. Konsultujte nekog ko ima iskustva sa time i uvjerite da radite pravu stvar.

 

Jarac

JaracDanas vas očekuje važna i povoljna vijest. To može biti nešto vezano za vaš poslovni, ali i za ljubavni život. Akciju očekujte u svakom slučaju. To bi moglo biti iznenadno poslovno putovanje ili divan gest nekog ko vas puno voli. Šta god da je, prihvatite bez rezerve i uživajte, zaslužili ste to. Vi ste neko ko je vrijedan, uporan i dobar i sada ubirajte svoje plodove.

 

Vodolija

VodolijaMožete da očekujete veoma zanimljiv razgovor. Osoba sa kojom budete pričali podijeliće sa vama mnogo zanimljivih informacija koje će vam otvoriti cijeli svijet novih saznanja. Uzbuđenje i sreća vas prate tokom cijelog dana. Spomenuti razgovor će imati pozitivnog uticaja na vašu budućnost.

 

Ribe

RibeVaša psihička i fizička energija su danas na vrhuncu. Ukoliko ste kreativni, željećete da uložite ovu energiju u vama značajne projekte. Ukoliko ste sportski tip, vjerovatno ćete poželjeti da odete u prirodu ili da krenete sa vježbanjem u nekom fitnes centru. Budite svjesni činjenice da mnogo neiskorištene energije stvara napetost. Nađite načina da je pametno iskoristite.

 

Izvor: horoskopius.com

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info