Dnevni horoskop za 18.12.2013.

0

Ovan

OvanOdnosi sa drugima su baš onakvi kakve želite; osjećate da ste voljeni kao nikad do sada. Novo prijateljstvo ili jedno staro, sa osobom koju niste vidjeli duži vremenski period, odjednom će postati značajan dio vašeg života. Okupiraju vas kreativne ideje koje što prije želite da realizujete. Spremite se za dan ispunjen obvezama, ali i mnogo zadovoljstva.

 

Bik

BikIznenadna prilika koja će danas biti pred vama, mijenja vašu svakodnevnu rutinu. Čim prevaziđete početni šok, shvatićete da je to prilika koju ne smijete da propustite. Ona uključuje novac, selidbu u kuću iz snova ili neku veću materijalnu satisfakciju. Šta god da je u pitanju, bićete veoma srećni zbog toga.

 

Blizanci

BlizanciMnogo mejlova, telefonskih poziva i, generalno, poslovnih obaveza, čine vas izuzetno nervoznim. Riješite se stresa tako što ćete se okrenuti kreativnom pisanju ili slikanju. Pa ipak, planete su vam izuzetno naklonjene danas. Čim sredite misli i uspostavite duhovnu ravnotežu, počnite da uživate u danu.

 

Rak

RakSrećan dan je pred vama i izgleda da vam se život pokreće u pravcu u kom želite. Pa ipak, jedna minorna, pomalo bizarna situacija bi mogla da vas izbaci iz takta. Nespretnost, gubljenje stvari, drugim riječima rasejanost, je ono na šta treba da obratite pažnju. Ne dozvolite da se previše uzrujavate povodom toga. Okrenite sve na šalu i potrudite se da ostanete pribrani.

 

Lav

LavPlanete su vam u veoma povoljnom položaju i ovako će se zadržati i u narednih nekoliko nedjelja. Danas bi vas međutim, mogle iritirati i uznemiravati vaše sopstvene misli. Plašite se da vaše bogatstvo neće vječno trajati? Ne paničite. Tako ne možete ništa promijeniti, a i pred vama je sjajan period.

 

Djevica

DjevicaOvih dana vaša intuicija je jača nego obično, a to će se danas naročito odraziti. Izuzetno ste spiritualni, inteligentni i metafizički nastrojeni. Vodite računa da ne odlutate previše i ne napravite štetu po pitanju realnih i svakodnevnih dešavanja. Dan nije povoljan za putovanja. Ako ste nešto planirali, bolje ostavite za neku drugu priliku.

 

Vaga

VagaDanas ćete biti naročito društveni. U rasporedu vam stoji minimum jedno, a vjerovatno i više raznih dešavanja gdje ćete se susretati sa mnoštvom ljudi. Svi međuljudski odnosi donosiće vam zadovoljstvo i spokoj, bilo da se radi o emotivnoj ili prijateljskoj vezi. Postoji mogućnost da upoznate neku interesantnu osobu značajnu za budućnost.

 

Škorpija

ŠkorpijaVrijeme je da napokon sredite svoj život. Napravite dugoročne ciljeve po pitanju posla i emotivnog života i nastojte da ih ostvarite. Što se ljubavi tiče, vama je potreban otvoren, topao i iskren odnos i vodite računa da se to ne izgubi. Ako je vaš partner grub i nezainteresovan, vrijeme je da iskreno kažete koliko vam to smeta.

 

Strijelac

StrijelacDanas će vam u centru pažnje biti edukacija i duhovna nadogradnja. Nešto što vas je dugo zanimalo, a za šta niste nikako pronalazili vremena, napokon će doći u prvi plan. Neko putovanje će vjerovatno biti umiješano u sve to. Šta god da je u pitanju, bićete zadovoljni i napokon ispunjeni.

 

Jarac

JaracAko danas budete ulagali, očekujte da ćete imati veliki dobitak. Dan vam je generalno veoma povoljan za posao pa će svi sastanci i telefonski razgovori proći baš onako kako vi očekujete. Nemojte da vas iznenadi ni neočekivani priliv novca. Sve je moguće. Vodite samo računa da ne zanemarite partnera previše.

 

Vodolija

VodolijaPlanovi za društveno okupljanje u vašem domu bi mogli da se promijene u poslednjem minutu. I pored toga, sve će proteći u najboljem redu. Generalno ste veoma društveni, a pogotovo danas. Takođe, nađite vremena i za romantične momente sa voljenom osobom.

 

Ribe

RibeNeočekivani telefonski poziv ili pismo će vam promijeniti situaciju na poslu. Iako neplanirano, očekujte pozitivan razvoj događaja koji slijede. Slijedi vam priznanje kolega, što vam daje novi podsticaj za poslovne poduhvate. Danas ćete se naročito dobro osjećati, jer ste svjesni da vam se život razvija u željenom pravcu.

 

Izvor: horoskopius.com

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info