3 najelegantnije paž frizure svih vremena

0

Iz sezone u sezonu, paž (ili bob) frizure se vraćaju. Mi se, sasvim uljudno, nećemo složiti s tim – one nikada i nisu bile out.

Zapravo, ovaj vanvremenski stil popularniji je nego ikad ranije. Ravna ili talasasta, gusta ili rijetka, činjenica je da postoji paž frizura za svaku teksturu i stajlning.

 

Talasasta

Ona je svestrana i vole je žene širom svijeta. Nije teška za napraviti, a idealna je za večernje izlaske. Takođe, talasasta paž frizura pomaže da se kosa ravnomjerno rasporedi oko lica pa zbog toga i odgovara svim oblicima lica. Za stajling je najbolje koristiti kremu, bez obzira da li imate gustu ili rijetku kosu.

 

Razbarušena

Ona je veoma lagana za održavanje. Dužina glavnog sloja se proteže tik ispod brade, a zahvaljujući dužim slojevima oko cijele glave i šiškama koje su prebačene u stranu ona ima fantastičnu strukturu i volumen. Najbolje odgovara prirodno talasastoj, gustoj kosi, ali veoma dobro pristaje i rijetkoj kosi, naravno, uz pomoć kreme za stajling. Bez obzira na teksturu kose, nema potrebe da koristite fen, jer ova frizura, kako joj i sam naziv kaže, najbolje izgleda kada je razbarušena.

 

Asimetrična

Kada imate ovako precizan stil, morate ga i nositi bar nekoliko sedmica. Magija ovog elegantnog stila, koji odgovara gustoj kosi, je u potpunosti na vašoj strani: duboki razdjeljak sa strane vam daje potpunu slobodu, a sam izgled omekšava i najgrublje crte lica. Idealna je kako za dnevne tako i za večernje varijante.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info