Dnevni horoskop za 16.12.2013.

0

Ovan

OvanNe bi bilo loše da se ozbiljnije pozabavite nekim stvarima koje ste do sada izučavali na amaterskom nivou. Ako ste u slobodno vrijeme učili strani jezik, razmislite da upišete kurs. Dostigli ste nivo kada vam je za dalji razvoj potrebna pomoć stručnjaka. Budite spremni za promjenu.

 

Bik

BikPrijatelji će vas nagovoriti da zajedno krenete na kurs iz neke oblasti umjetnosti koja vas sve zajedno interesuje. U početku ćete se opirati, pod izgovorom da nemate dovoljno vremena, ali ubrzo ćete shvatiti da vam to pričinjava zadovoljstvo. Član porodice želi da podijeli nešto sa vama, vezano za njegov ljubavni život.

 

Blizanci

BlizanciUkoliko ste razmišljali da se posvetite liječenju, metafizici ili duhovnom usavršavanju, ovo je dan kada snovi postaju stvarnost. Blizak prijatelj bi vam u vezi toga mogao mnogo da pomogne. Vaše spiritualne sposobnosti su na zavidnom nivou, ne oklijevajte da ih dovedete do savršenstva. Krenite u akciju!

 

Rak

RakU glavi vam je samo jedno: razmišljanje o romantici i vremenu provedenom sa osobom vašeg života. Ovo je posljedica divnih momenata koje ste nedavno dijelili. Da ne bi ostale stvari u vašem životu “patile”, obratite pažnju i na njih. Pogotovo na poslovnu stranu. Očekuje vas važan poslovni sastanak.

 

Lav

LavDivan, romantični san bi danas mogao da utiče na vas. Bićete posebno emotivni i inspirativni. Ako se bavite umjetnošću, slikate, vajate, komponujete ili svirate, iskoristite ga u kreativne svrhe. Šta god da je upitanju, to će biti vaša vodilja. Posmatrajte ga kao proročki. Ako ste sanjali bivšu ljubav, pozovite je, možda je pravi momenat.

 

Djevica

DjevicaNalet intenzivne ljubavi i romantične strasti bi danas mogao da vas poremeti. Ako ste slobodni, razmišljaćete o potencijalnoj vezi sa nekim ko vam je do sada bio samo prijatelj. Ukoliko ste u vezi, razmišljaćete o zajedničkom životu i braku. Ne srljajte, samo emocije govore iz vas, pa kad se to stiša desiće se da poželite da vratite vrijeme.

 

Vaga

VagaDanas ćete osjetiti neopisivu želju da se očistite od trauma i greški iz prošlosti. Obrišite stare poruke, odložite stare fotografije i krenite iz početka. Krajnje je vrijeme da se vratite u sadašnjost i realnost. Ako treba da potpišete neki papir, dobro ga pročitajte, kako ne biste bili nasamareni.

 

Škorpija

ŠkorpijaRestriktivan ton ovog dana bi na vas mogao da djeluje prilično deprimirajuće. Trik je u tome da iskoristite energiju kao prednost u borbi sa nametima dana. Obratite pažnju na prepreke koje će biti postavljene ispred vas. Sačinite realistične planove ka kratkoročnim ciljevima i uspjeh je neminovan.

 

Strijelac

StrijelacNajbolje bi bilo da se spustite na zemlju. Ovaj dan nije najbolji za sanjarenja i fantazije. Moguće je da mnogo toga propuštate zato što vam je glava u oblacima. Neke stvari su vam manje očigledne nego drugima, a sve zbog nedostatka koncentracije. Okrenite se stvarima koje zahtijevaju vašu pažnju. Disciplina je za vas danas od ključnog značaja.

 

Jarac

JaracUbija vas letargija koju osjećate u vazduhu. Imate utisak da se stvari ne dešavaju onim tempom kako ste isprva očekivali. Ne zanosite se idejom da će sve ići onako kako ste planirali. Brže ne znači i bolje. Usporite malo i opustite se. Fokusirajte se na kvalitet, prije svega.

 

Vodolija

VodolijaMožete da očekujete finansijski podsticaj do kraja ovog dana. Vjerovatno je to posljedica nekog ugovora koji ste nedavno potpisali ili je vezano za posao koji obavljate mimo uobičajenog. Osjetićete veliku ličnu satisfakciju. Ne bi bilo loše da se posvetite vašoj kreativnoj strani, takođe.

 

Ribe

RibeDanas biste mogli da odlučite da izvjesno vrijeme u toku dana odvojite za izučavanje medicine ili nekih alternativnih puteva izlječenja. Moguće je da ćete se posvetiti principima zdrave ishrane, aromaterapiji, masaži ili akupunkturi. Ovo znanje bi moglo da vam unaprijedi kvalitet života, iskoristite maksimum iz toga.

 

Izvor: horoskopius.com

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info