8 zimskih frizura koje svima dobro stoje

0

Bez obzira da li želite brzu ili malo zahtjevniju frizuru, dnevnu ili večernju varijantu, elegantnu ili ležernu – na pravom ste mjestu. Pogledajte frizure koje svima dobro stoje, a koje su idealne za zimsku sezonu.

Francuska pletenica


Ona je moderna i elegantna, a postoji i nekoliko verzija čuvene francuske pletenice koje možete isprobati, sve u zavisnosti od dužine i teksture kose.

Ležerna punđa


Osjećajte se fantastično i dobro izgledajte čak i sa, naočigled, neurednom kosom. Ležerna punđa je odlična, jer je možete napraviti za svega pet minuta, a izgledaćete fantastično.

Podvrnuta francuska pletenica

Podvrnuta pletenica
Ako želite da podignete kosu, a da se frizura razlikuje od uobičajene punđe ili repa, podvrnuta ili ušuškana francuska pletenica odlično je rješenje. Frizura idealna za večernje izlaske.

Zaglađena i elegantna

Zagladena
Ova šik frizura ima sve elemente super-zvijezde. Jednostavna je za napraviti i dobra je i za dnevne, a i za večernje varijante.

Duge, guste šiške

Šiške
Frizura koja izgleda osvježavajuće i elegantno. Veoma je moderna, a dužina šiški zavisi prvenstveno od vašeg ukusa.

Retro punđa


Ova klasična, retro niska punđa siguran je znak da ćete biti primijećeni, gdje god da se nalazite.

Kratka pixie frizura


Jedna od naših najomiljenijih frizura i vjerujemo da će veoma dugo biti u trendu.

Retro paž frizura dužine do brade i šiškama


Retro frizura iz sedamdesetih godina prošlog vijeka koju su nosile slavne dame tako je dobar izbor za zimsu sezonu. Odlična je u svim prilikama, ali i veoma jednostavna za održavanje.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info