[Promo] Brz, praktičan i neograničen mobilni internet

0

Izaberite Frend net i uživajte u neograničenom internetu.

Connecting-a-computer-575x427

Praktično i uvijek dobrodošlo rješenje za neograničen pristup internetu svakako je internet USB Huawei modem koji u m:tel Frend net paketu donosi bonus od 1GB s brzinama do 3,6 Mb/s, po cijeni od 29 KM (sa PDV-om). Gdje god se nalazili, sa m:tel USB modemom svoje poslove možete obavljati u kontinuitetu, bez promjene svakodnevne uobičajene komunikacije, sve dok ste u m:tel mreži.

Iako je riječ o neograničenom mobilnom internetu, u okviru ovog paketa postoje određena ograničenja u smislu perioda važenja paketa od trideset dana, kao i brzine protoka saobraćaja koja se nakon iskorišćenog bonusa smanjuje na 64 Kb/s. Iz m:tela pojašnjavaju da nakon potrošenog bonusa za brzi internet korisnik može i dalje surfati smanjenom brzinom do kraja važenja bonusa, ili kupovinom jednog od tri ponuđena paketa, ponovo može povećati brzinu i produžiti period važenja neograničenog interneta.

Omogućeno je da putem Moj meni servisa *100#, svoj Frend net paket možete dopuniti s paketom koji po cijeni od dvije marke u toku 24 časa od trenutka uplate, obezbjeđuje 80 MB. U slučaju potrebe za većom količinom saobraćaja u ponudi su paketi od 5 i 20 KM, koji vam u periodu od sedam i trideset dana donose bonuse od 200 MB, odnosno 1 GB.

Za one manje zahtjevne korisnike u m:tel ponudi je Frend startni paket koji po cijeni od 4KM ( sa PDV-om) donosi bonus od 200 MB za brzi internet i 4 KM na računu za razgovore i poruke. Budi FREND i uživaj u bonusima Frend ponude!

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info