Kaputi: Tri trendi modela ove sezone

0

Sa hladnijim danima, neizostavna je i promjena garderobe. Čizme, jakne i džemperi sigurno će vam pomoći da se osjećate prijatno i na najnižim temperaturama. Kaput, s druge strane, osim što će vam pomoći da se osjećate ugodno, dodaće i neizostavnu dozu elegancije i glamura. Ukoliko želite da budete u trendu, preporučujemo sledeća tri modela.

 

Kolor bloking

Kolor bloking ili kombinovanje kontrasnih boja trend je koji je već duže vrijeme in. Kolor bloking kaput je odličan izbor, jer svima daje do znanja da ste modno osviješteni te je siguran znak da ćete privući pažnju.

 

Neutralne boje

Ukoliko kombinujete slične boje, svjetliji tonovi vam mogu pomoći da izgledate vitkije. Kada je riječ o kaputu u neutralnim nijansama, odličan je i zbog toga što ga možete kombinovati sa gotovo svim drugim bojama.

 

Naglašeni karirani model

Isprobajte karirani model sa tamnom podlogom. Uzorak je veoma laskav, čak i kada je riječ o lepršavom plaštu. Ukoliko ste niži, birajte modele čija je dužina nekoliko centimetara iznad koljena – oni će vam pomoći da izgledate viši.

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info