Tipovi žena koje muškarci izbjegavaju

1

Kada je riječ o muškarcima, veliki broj žena prilično je “izbirljiv”. Svaka žena ima određene želje te vjerovatno i “listu” osobina koju želi da nađe u muškarcu. Takođe, jasno nam je i kakve to muškarce treba izbjegavati.

S druge strane, treba imati na umu da postoje i određeni tipovi žena koje muškarci najčešće izbjegavaju. U anketi koja je obuhvatila preko petsto muškaraca, “iskristalisala” su se tri tipa žena koje oni najčešće izbjegavaju.

Pametnjakovićka


Svakom muškarcu se sviđa rječita žena, koja se ne boji da izrazi svoje mišljenje i koja je inteligentna (i većini žena se sviđaju muškarci tog tipa). Međutim, tip žene koja ne uvažava tuđa mišljenja i koja misli da je uvijek ona u pravu za muškarce je, sudeći prema anketi, prava noćna mora.

Sponzoruša


Žene koje uživaju samo u muškarčevom novčaniku, ali ne i u njegovom društvu, veoma su nepoželjne kod većine momaka. Dobrostojeći muškarci takve žene ne mogu često ni prepoznati – štaviše, oni obično i završe sa takvim ženama.

Svaka sponzoruša će pokušati da “upeca” bogataša, ali ako joj to ne pođe za rukom, zadovoljiće se i sa srednjom višom klasom. Većina miškaraca će pokušati svim silama da izbjegava sponzorušu, jer pored toga što ona košta, muškarci više preferiraju nezavisne žene.

Psihopata


Ono što muškarci smatraju “ženskim psihopatom” su žene koje imaju potrebnu da konstantno provjeravaju muškarce. Pozivi po dvadeset puta na dan, poruke koje neprestano stižu i mail-ovi koji popunjavaju elektronsko sanduče samo su neke od stvari koje “psihopata” radi.

Oni ovakve žene izbjegavaju, jer im one remete ravnotežu između poslovnog i privatnog života (naime, većina žena pomenutog tipa ne pravi razliku između ta dva “svijeta” te ne odustaje od poziva i kada ih se zamoli da to ne rade, jer je muškarac na poslu, nekom važnom sastanku i slično).

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info