5 stvari koje muškarci od vas žele (ali vam to neće reći)

0

Postoje određene stvari koje muškarci žele od žena, ali im to nikada neće reći. Istini za volju, niko od nas ne očekuje da čitamo misli te većini žena nije jasno zašto se jači pol ne artikuliše po ovim pitanjima.

Jedan od razloga zbog kojih muškarci ne govore o ovim stvarima, najvjerovatnije je “strah” da ne ispadnu manje mačo u našim očima. O čemu se zapravo radi? Šta oni to žele? Saznajte u nastavku.

Poštovanje


Istraživanja pokazuju da muškarci očajnički žele poštovanje od strane svoje partnerke. Ako sumnjate u to, pitajte muškarca i vidjećete šta će vam odgovoriti. Ovo je jedna od najvažnijih stvari koje muškarci žele od žena, ali im to nikada neće reći.

Zašto im je to toliko važno? Jednostavno rečeno, kada muškarac zna da ga žena poštuje on se osjeća prirodnije i sigurnije u vezi. To mu daje do znanja da ga smatraš veoma bitnim, a ti to pokazuješ svojim djelima.

Divljenje


Divljenje ide ruku pod ruku sa poštovanjem. Muškarci ga obično vole, ali tu postoji i jedna “caka” – divljenje mora biti iskreno.

Laskanje i lažni komplimenti kod muškaraca uglavnom ne prolaze, ali dok god oziljno misliš prilikom davanja komplimenata, njemu će biti drago da ih čuje.

Drugarstvo


Muškarci vole društvo žene do koje im je stalo. Bez obzira da li je u pitanju gledanje njegovog omiljenog programa ili sitna popravka nekog aparata, bitno mu je da si tu, kraj njega.

Poenta je da on voli kada si u blizini i to je zaista odlična stvar. Naravno, njemu je potrebno i da provodi vrijeme sa prijateljima, ali takođe, on voli i da provodi vrijeme sa tobom.

Prijatan glas


Naravno, oni nisu jedini koji vole da čuju prijatan glas. Davno je rečeno da “Lijepa riječ i gvozdena vrrata otvara”, a kad je riječ o muškarcima, može se reći da je ova izreka definitivno primjenjiva.

Svakako je nemoguće za očekivati da se uvijek komunicira smirenim i “umlinim” glasom, ali to je nešto na čemu možete poraditi. Ne samo ti, već oboje.

Ohrabrivanje


Pored toga što vole, muškarcima je ohrabrivanje i potrebno. Oni vole da znaju da je žena koju vole na njihovoj strani, da “navija” za njih.

Tvoja vjera u muškarca je od velike važnosti. Ukoliko zna da vjeruješ u njega, muškarac će se izboriti sa svim preprekama na koje naiđe u životu. Zauzvrat, on će uvijek biti na tvojoj strani.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info