Žene magneti: Čemu to muškarci ne mogu da odole

0

Veoma je teško znati šta muškarci misle, jer svaki pojedinac ima svoju perspektivu o životu i o tome kako bi stvari trebale da se odvijaju. Međutim, određena istraživanja ipak pokazuju, bar kada je riječ o ljepšem polu, da muškarce više privlače određene osobine koje žene imaju.

Upravo zbog tih osobina muškarci žene, koje ih imaju, smatraju neodoljivima. Evo o čemu se radi.

Prijateljstvo


Većina muškaraca želi da sa svojom partnerkom može razgovarati bukvalno o svemu, o najvećim problemima i situacijama koje se čine bezizlaznima te da im one pružaju podršku. Ova osobina im je neodoljiva iz razloga što znaju da takvoj ženi mogu bezuslovno vjerovati.

Nezavisnost


Nezavisna žena pravi je magnet za muškarce. Ovdje nije riječ o finansijskoj nezavisnosti (mada oni nemaju ništa ni protiv toga) već o ženi koja zna šta želi u životu. Ženi koja ima svoje hobije i afinitete i koja nije povodljiva. Muškarci takvoj ženi uvijek daju prednost.

Opuštenost


Većina muškaraca ima tendenciju da loše reaguje kada je u pitanju pritisak. Oni ne vole da budu primorani da obavljaju stvari koje ne žele ili ne vole da rade. Pozivi i sms-ovi svakih pola sata svakako su jedna od stvari koja im se ne sviđa. Oni od svoje partnerke žele da je opuštena i ih ne prisiljava na bilo šta.

Jednakost


Činjenica je da većina “normalnih” muškaraca poštuje i vjeruje u jednakost i ravnopravnost polova. Više ne živimo u dobu kada su žene morale da budu kod kuće i da se staraju o domaćinstvu i djeci. Žena koja misli da su muškarci i žene u svemu ravnopravni zapravo je pravi magnet. Takva žena muškarcu daje do znanja da je kosmopolita, da je obrazovana i da neće da trpi nepravdu.

Razumnost


Većina muškaraca smatra mudre žene veoma privlačnima. Zašto? Zato što su one zrele, znaju šta žele i kažu šta im je na umu. Osim toga, zrelost vam pomaže da se u nezgodnim situacijama ponašate mirno i mudro, bez pretjerane “dramaturgije”. Ovaj tip žene će reagovati kada vidi loše ponašanje i reći će šta joj se ne sviđa, jer želi da promijeni stvari na bolje.

Kultura


Koliko se vama ne sviđa “neotesan”, grub muškarac toliko se ni muškarcima ne sviđa žena bez manira. Takva žena je većini muškaraca odbojna. Samim tim, žena koja ima manire i zna kako se treba ponašati svakako je privlačna. Na kraju, ko bi uopšte želio da izlazi sa “kočijašem”?

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info