4 stvari zbog kojih možete biti neprivlačni muškarcima

0

Ponekad se čini da nema te tihe molitve ili toliko agresivnog dekoltea koji bi privukao slatkog, zagonetnog neznanca da ćaska s vama. Da li uplašite muškarca i prije nego što vam priđe?

Evo šta jači pol smatra prilično neprivlačnim.

Ljutit pogled


Namršten, ljutit pogled siguran je znak da vam muškarac neće prići! Pokušajte da što manje koristite pomenute izraze lica i nabacite ovlaš osmijeh kada vas muškarac pogleda. To će mu biti znak da ste dostupni.

Skretanje pogleda


Šta je teže od prilaska neznancu? Prilaženje neznancu koji nije spoznao tvoju egzistenciju čak ni kratkim pogledom. Muškarac želi da vidi da ga gledaš i da mu se, eventualno, osmjehuješ. Sljedeći put kada te bude “uhvatio” kako ga gledaš, nemoj odmah skrenuti pogled – nastavi ga gledati par sekundi tako da zna da si zainteresovana.

Previše flertovanja


Ono što je muškarcima neprivlačno svakako je kada žena pređe granicu od prijateljskog odnosa do flertovanja sa svakim muškarcem kojeg vidi. Flertovanje sa svima, muškarce koji su instinski zainteresovani, samo će otjerati.

To njima daje poruku da nemaju tu šta da traže. Naravno da će te svi primijetiti ako si najglasnija i najagresivnija žena u prostoriji, ali ne na dobar način.

Okružena si prijateljicama


Tvoja fantastična grupa prijateljica može izgledati pomalo zastrašujuće, posebno kada neznanac želi da priđe nekoj od vas. Zbog sramote da budu odbijeni pred većom grupom ljudi, odnosno žena, muškarci često ne prilaze, ako se žene nalaze u većim grupama.

Šta su veće grupe? Ako vas ima više od tri za jednim stolom.

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info