Dnevni horoskop za 31.10.2013.

0

Ovan

Iako na mnoge ostavljate utisak hladne i nezainteresovane osobe iznutra ste, zapravo, aktivni vulkan. Pripazite se gubitka kontrole nad određenim emocijama, ali za sada vam odlično ide. Danas će vam prijati vrijeme koje posvetite sebi, jer imate razne dileme i nedoumice kako na privatnom, tako i na poslovnom planu. Na radnom mjestu su mogući manji konflikti.

 

Bik

Pokušajte da budete malo tolerantniji kada je riječ o ljudima čije mišljenje se kosi sa vašim. Ovo se naročito odnosi na mišljenje vaših nadređenih i danas povedite računa kako komunicirate na radnom mjestu. Niste u poziciji da insistirate da ste u pravu pa čak i da je to istina. Jedno prijateljstvo će prerasti u romansu, a danas ćete vidjeti prve naznake toga.

 

Blizanci

Ovo je dan za sumnje, preispitivanja, analizu prošlosti i sopstvenog ponašanja. Danas biste mogli mnogo toga da naučite o sebi. U moru emocija, ideja i misli, pokušajte da uvidite gdje griješite. Planove koje danas budete kovali, potrudite se da realizujete u što kraćem periodu. Novčana situacija je zadovoljavajuća, ali ne bi bilo loše da uvedete mjere štednje.

 

Rak

U poslednje vrijeme gomilali ste neke negativne emocije, umjesto da ste se konsultovali sa osobom od povjerenja pa danas postoji velika opasnost da one eskaliraju i učinite nešto zbog čega ćete se kasnije sigurno kajati. Novčana situacija je zadovoljavajuća pa ćete čak biti u mogućnosti da izađete u susret nekome kome je potrebna pozajmica.

 

Lav

Osjećaćete priličnu fizičku i emocionalnu napetost i bilo bi dobro da povedete računa o tome. Vaš organizam vapi za odmorom i relaksacijom i potrudite se da danas nađete vremena za to. Jedan poziv iz inostranstva, koji željno očekujete, pristiže predveče. Danas ste raspoloženi za nova saznanja i usvajanje informacija, ali bilo bi bolje da to odložite za neki drugi dan.

 

Djevica

Niste raspoloženi za priču i druženje i mnogi se pitaju koji je razlog ovakvog ponašanja. Moguće je da vas izjeda jedno saznanje i plašite se da ne biste bili u stanju da ga zadržite za sebe. Ne bi bilo loše da se povjerite jednom članu porodice. Ne morate ispričati detalje, ali predočite o čemu se radi, kako biste znali na koji način da se postavite u novonastaloj situaciji.

 

Vaga

Partner će zahtijevati vašu punu pažnju i raspoložen je da satima govori o stvarima koje vas ne zanimaju pa pokušajte da napravite kompromis. Čuvajte se nepromišljenih izjava koje bi mogle da povrijede njegova osjećanja. Imaćete potrebu da veći dio dana budete u pokretu, a to će vam oduzimati mnogo energije. Izbjegavajte nepotrebnu sikiraciju.

 

Škorpija

Volite da se nađete u situacijama koje donose intenzivne emocije zbog kojih se osjećate živima. Povedite računa o granicama, jer ćete biti skloniji nešto rizičnijem ponašanju. Potrudite se da budete popustljiviji prema emotivnom partneru i zaboravite na kriticizam. Dan je pogodan i za kraće putovanje ili nova saznanja. Organizujte vaše slobodne aktivnosti.

 

Strijelac

Vi ste velikodušni prema mnogima, ali kada je riječ o vašem emotivnom partneru, nailazite na poteškoće da mu udovoljite. Ne bi bilo loše da naučite jednu važnu lekciju – da kažete “ne”. Ne dozvolite da vas iko iskorištava pa čak i kada se radi o vama bliskim ljudima. Ne donosite nikakve drastične poslovne odluke, a ukoliko ste u potrazi za poslom, sačekajte povoljniji momenat.

 

Jarac

Pokušajte da povratite optimizam i u situacijama kada se stvari ne odvijaju po vašim zamislima. Ponekad nije loše biti strpljiv, čak i kada svi znakovi ukazuju da treba da odustanete. Danas biste mogli prijatno da se iznenadite. Takođe, danas ste i veoma šarmantni i odlično komunicirate sa svima iz vašeg okruženja. Zdravlje je u najboljem redu.

 

Vodolija

Jednu odluku koju ste nedavno donijeli treba da ponovo razmotrite. Poželjne su manje promjene, a ne drastične. Takođe, nađite vremena da se posvetite stvarima koje vas interesuju. Dobro bi bilo da od danas povedete računa o ishrani. Vi generalno nemate zdravstvenih problema, ali ste skloni dobijanju na težini. Ne bi bilo loše da konsultujete nutricionistu i počnete sa fizičkom aktivnošću.

 

Ribe

Svjesni ste svojih mogućnosti i ne ustručavate se da slijedite vaše snove. Danas biste mogli da uživate u prvim rezultatima rada koji ste započeli prije nekoliko mjeseci. Pa ipak, ne zanosite se previše, jer je još mnogo posla pred vama. Što se emotivnog života tiče, pred drugima se trudite da sakrijete sopstvenu nesigurnost, a zapravo vas muče mnoge dileme.

 

Izvor: horoskopius.com

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info