Dnevni horoskop za 29.10.2013.

0

Ovan

Energičnost i visok stepen samopouzdanja predstavljaju vaš zaštitini znak. Da biste ostvarili svoje namjere, potrebno je da podstičete poslovne kontakte u različitim pravcima. Proširite svoje saznanje o aktuelnim temama na poslovnoj sceni. Raduju vas neki novi susreti, posebno kada se nalazite u dobroj prilici da demonstrirate svoj šarm ili zavodničke sposobnosti. Osjećate novi emotivni uzlet.

 

Bik

Teorijske postavke ne moraju uvijek da se poklapaju sa praktičnim rezultatima. Situaciju na poslovnoj sceni treba posmatrati iz različitih uglova kako biste zaštitili svoju poziciju i interese. Oslonite se na analitičko opažanje i na svoje iskustvo. Osjećate potrebu da vas neko emotivno podrži i da se zatim povučete u svoj svijet intime. Prijaće vam emotivni kontakt ili blizina drage osobe.

 

Blizanci

Rasplinuli ste se u različitim pravcima i očekujete pozitivne promjene u svom poslovnom okruženju. Potrebno je da se stvore bolji uslovi kako biste djelovali u skladu sa svojim planovima. Budite dovoljno strpljivi u svakom pogledu. Privlače vas novi emotivni kontakti i mogućnost da ostvarite neko zanimljivo iskustvo koje će vas posebno oraspoložiti. Novi izazov za vas ima i veliku draž.

 

Rak

Ponekad treba promijeniti tipični obrazac poslovnog ponašanja i primijeniti novo pravilo. Sve se svodi na dobru procjenu uslova i mogućnosti koje imate. Profesionalni standardi se pomijeraju, a na vama je da utvrdite redoslijed poteza. Ne skrivate svoje namjere i ljubavna očekivanja, ali ne zavisi sve od vaše volje. Postoji i duži ili teži put, koji vodi do ljubavnog zadovoljstva. Nemojte odustajati.

 

Lav

Novi poslovni izazovi djeluju kao dobar podsticaj, ali sve ima svoju granicu. Sklonost ka pretjerivanju može da vas udalji od nekih osnovnih poslovnih interesa. Važno je da imate neku alternativnu varijantu ili rješenje. Osjećate pojačani unutrašnji nemir i najčešće reagujete na osnovu prvog emotivnog impulsa. Vaš utisak, raspoloženje ili odluka ne predstavlja dugoročno rješenje.

 

Djevica

Računate na varijantu, da sve što uložite na poslovnom polju treba da vam se vrati uvećano. Svjesni ste svojih kvaliteta i želite da udvostručite rezultate na različitim nivoima. Imate veliki uticaj na svoju okolinu, što predstavlja dodatnu olakšicu u svakom pogledu. Emotivni sklad u odnosu sa voljenom osobom podstiče u vama novu energiju – sve je ljepše kada razmjenjujete svoje misli i osjećanja.

 

Vaga

Imate dovoljno energije i zagovarate ubrzani tempo poslovanja. Potrebno je da odredite svoje mjesto među saradnicima, kako biste uspješno funkcionisali na više strana istovremeno. Zagovarajte ideju koja donosi efikasnije rezultate. Emotivna radost koju osjećate, najavljuje nove događaje ili neke ljepše mogućnosti u odnosu sa osobom koja privlači vašu pažnju. Planirajte novi ljubavni susret.

 

Škorpija

Potrebno je da korigujete svoje zahtjeve u skladu sa zakonitostima ili promjenama koje postoje na poslovnoj sceni. Princip udruživanja donosi bolje mogućnosti; razmislite o novom usklađivanju poslovnih interesa. Pokušavate na bolji način da razumijete svog partnera, ali bez iskrenog dijaloga ne možete dobiti pravi odgovor. Sve se rješava u iskrenom razgovoru kroz odnos povjeravanja.

 

Strijelac

Optimizam u razmišljanju djeluje podsticajno i na vašu okolinu – važno je da potencirate poslovni stil koji donosi najbolji odjek među saradnicima. Pravilna raspodjela interesa predstavlja suštinsko pitanje i neku osetljivu temu. U ljubavnom odnosu umijete da zadovoljite svoja očekivanja i potrebe. Svojom pojavom, načinom razmišljanja i ponašanja ostavljate veliki utisak na okolinu.

 

Jarac

Ništa nije toliko komplikovano da ne može da se poboljša ili unaprijedi. Važno je da sačuvate pozitivnu orijentaciju u razmišljanju i da prihvatite timski rad. Obratite pažnju na pravilan izbor saradnika. Prolazite kroz neku osetljiviju fazu emotivnog preispitivanja. Da bi nešto zaista zaživjelo u stvarnosti na dobar način, morate imati dovoljno vjere i samopouzdanja pred bližom okolinom.

 

Vodolija

Potvrđuje se zlatno pravilo da je važnije znati i umjeti, nego imati. Pravilan način razmišljanja i sposobnost dobrog snalaženja u različitim situacijama donose uspješne rezultate. Osmislite svoju poslovnu strategiju. Vaši emotivni utisci i raspoloženje se mijenjaju u zvisnosti od društva u kome se nalazite. Željeli biste da produžite samo one prijatne momente koji imaju neku posebnu čar.

 

Ribe

Ponekad logične pretpostavke ili zakonitosti u mišljenju nisu dovoljne da biste ostvarili sve svoje poslovne vizije. Faktor sreće ima presudno značenje na konačne rezultate – oslonite se na svoju sposobnost inuitivnog opažanja. Nečije prisustvo i određeni događaji daju novi smisao u vašoj emotivnoj orijentaciji. Potrebna vam je nečija iskrena podrška – zatražite je od prave osobe.

 

Izvor: horoskop365.com

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info