Dnevni horoskop za 28.10.2013.

0

Ovan

Nema razloga da se upoređujete sa svojom okolinom ili da započinjete novu raspravu. Važno je da ispoštujete svoja moralna načela. Ne treba da se dokazujete pred osobama koje primjenjuju drugačije kriterijume o uspješnom poslovanju. Insistiranje na pretjeranim zahtjevima pred partnerom trenutno donosi određeni negativan efekat.

 

Bik

Nečiju poruku možete da tumačite na različite načine, stoga pokušajte da sagledate pozitivnu stranu medalje. Važno je da svoje poslovne obaveze završavate u zadanom roku, nema razloga da smišljate nove izgovore kao opravdanje. Ponekad je pamet vrlo “relativna kategorija”. Prije nego što prihvatite nečiju “emotivnu igru”, važno je i da se prethodno dobro upoznate sa svim osnovnim pravilima ponašanja.

 

Blizanci

Nema potrebe da se opterećujete nečijom pričom ili da brinete o daljoj perspektivi u poslovno-finansijskoj saradnji. Okolina pomaže zajednički uspjeh, a neko pokušava da vam obezbijedi bolje materijalne uslove. Dobar predosjećaj koji imate nagovještava uzbudljivu zabavu ili novi emotivni susret. Provjerite svoju ljubavnu sreću u skladu sa raspoloženjem i mogućnostima koje vas prate.

 

Rak

Ne možete u potpunosti da ostvarite svoje poslovne planove, ali imate sjajnu predstavu o izboru najboljih rješenja. Potrebno je da uskladite svoja interesovanja sa saradnicima koji mogu da vam povjere novu ulogu. Pokušavate da se otrgnete od sentimentalnog raspoloženja, ali pri tome i često razmišljate o nečijem odsustvu. Nedostaje vam inicijativa kako biste prevazišli trenutnu situaciju.

 

Lav

Nije teško napraviti dobar izbor u situaciji kada vam se nude zanimljive ideje ili kada saradnici pružaju značajnu podršku. Uvijek postoji uspješniji i ljepši dio stvarnosti, ali do njega se ne dolazi slučajno i bez dobre pripreme. Djelujete samouvjereno i dobro raspoloženo, nasuprot vama partner kao da vješto prikriva svoje emotivno nezadovoljstvo. Provjerite na vreme svoje slutnje.

 

Djevica

Situaciju na poslovnoj sceni tumačite na sebi svojstven način, pri tome uporno ignorišete događaje koji se ne uklapaju u vašu procjenu. Ne treba da podstičete ton kritike u odnosu sa saradnicima, već da pronađete novo i kompromisno rješenje. Ako partner nema dovoljno razumijevanja za vaše potrebe, nemojte dozvoliti da se između vas stvori novi “emotivni zid” koji vas udaljava.

 

Vaga

Sa par dobrih poteza, možete učiniti više nego vaši saradnici ili poslovni konkurenti. Pridržavajte se pravila: da o uspjehu ne treba previše pričati već treba mudro djelovati na različitim stranama. U ljubavnom životu, neko vas sve više uzbuđuje i privlači vašu pažnju. Izbjegavate da priznate svoju “emotivnu slabost”, ali odaju vas različiti postupci koji sve to jasno nagovještavaju.

 

Škorpija

Na osnovu blic informacija dolazite do zaključka, da vam predstoje sjajni poslovni rezultati ili novi uspjeh. Važno je da se oslonite na svoj praktičan duh i da sačuvate dobar odnos sa saradnicima. Ukoliko priželjkujete veći emotivni uzlet, učinite sve što je potrebno da privučete nečiju pažnju ili da inspirišete svog partnera na uzbudljivu zabavu. Dobro je kada znate šta ili koga želite.

 

Strijelac

Nedostaje vam očekivani stepen povjerenja u određene saradnike, stoga ne pričate previše o svojim poslovno-finansijskim planovima. Zadržite dodatnu mjeru opreza, jer pogrešan potez stvara mogućnost za novu komplikaciju ili poslovni gubitak. U susretu sa voljenom osobom suviše se oslanjate na svoj “blisatavi um” i potiskujete osjećanja te tako nepotrebno provocirate svog partnera.

 

Jarac

Stalo vam je da potvrdite svoje praktične sposobnosti pred saradnicima, ali još uvijek ne možete da se opredijelite i za najbolje rješenje. Nemojte dozvoliti da vas pokolebaju nečije riječi ili novi uslovi koji vam se postavljaju. U ljubavnom odnosu, zna se dobro šta je čija uloga. Navedite partnera da ispuni vaša očekivanja. Budite dovoljno kategorični kako biste dobili sve ono što želite.

 

Vodolija

Nema razloga da optužujete svoju okolinu za poslovno-finansijske propuste ili da se sukobljavate sa osobom koja uživa veliku popularnost u krugu saradnika. Dobro procijenite najbolji trenutak za efikasnu akciju. Partner za razliku od vas lakše rješava neke lične dileme ili zajedničke probleme. Na žalost, nečije samouvjereno ponašanje vas dovodi u inferiornu poziciju koja vas sputava.

 

Ribe

Vjerujete u onu verziju koja odgovara vašim potrebama, tako da ne provjeravate nove informacije koje utiču na poslovno-finansijsku saradnju. Gubitak sa kojim se suočavate ne treba da utiče na vaše raspoloženje ili koncentraciju. Ukoliko ste slobodni, pažljivije analizirajte osobu koja vam se dopada ili privlači vašu pažnju. Skloni ste čestim promjenama emotivnog raspoloženja.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info