Dnevni horoskop za 25.10.2013.

0

Ovan

Započnite danas nešto novo – vaša energija vas praktično tjera da isprobate neku novu aktivnost. To može biti poslovni projekat, ali bi bolje bilo da vrijeme utrošite na neku kućnu aktivnost. Ako se osjećate neraspoloženo, sladunjavi film sa prijateljicom je prava stvar. Vaša emotivna priroda će biti pokretačka snaga danas pa nemojte biti previše iznenađeni ako stvati postanu malo čudne.

 

Bik

Možda ćete otkriti da vam je boravak u kući toliko prijatan da nećete poželjeti izaći van. U tome nema ništa loše – sve dok vam to ne postane svakodnevna navika! Naravno, najbolje je da vrijeme provedeno u kući uložite u sebe – spremite opuštajuću kupku, čitajte knjigu ili napravite novu frizuru. I na kraju, ovo je pravo vrijeme za razgovor sa partnerom. Možda ćete trebati uložiti malo više vremena, jer su vam osjećanja veoma složena.

 

Blizanci

Nikako ne možete doći do korijena današnjeg problema, a to je djelomično i zbog toga što ne znate šta da mislite. Razmotrite sve mogućnosti kako biste sledećih dana došli do adekvatnog rješenja. Pazite se promjene raspoloženja! Iako to nije tako loša stvar, veoma je važno da doživite i razumijete čitav spektar emocija. Odvojite vrijeme kako biste zaista shvatili šta osjećate.

 

Rak

Usredotočite se na lične probleme – danas imate mnogo energije i potrebno je da jedan dio potrošite i na sebe. Ako ništa drugo, to će vas ojačati kada vam pojedine osobe u bliskoj budućnosti okrenu leđa. Otvaraju vam se nove mogućnosti, a posebno na ljubavnom planu. Izađite vani i rizikujte! Nikada nećete znati dok ne probate, a čak i jednostavni pokušaji mogu biti zabavni

 

Lav

Danas su vam emocije čvrsto pod kontrolom pa se postarajte da ne dođete u bilo kakvu situaciju koja zahtijeva da budete žestoki ili strastveni. To bi vam se uskoro trebalo isplatiti. Takođe, dan je “odličan” za sukobe, bar što se vas tiče. Vaši odmjereni odgovori i zreo način gledanja na stvari pomoći će vam da argumente riješite na prijateljski način. Partner će biti veoma prijatno iznenađen ovakvim ponašanjem.

 

Djevica

Pokušajte da se ne zapetljate previše u dnevne sitnice – morate misliti na širu sliku i kako da organizujete sve na način da dobijete najbolje rezultate. To će vam danas biti zaista lako. Skoro sva društvena okupljanja će vas pokazati u najboljem svjetlu. Ako ste pozvani na zabavu ili neko drugo društveno okupljanje, obavezno pristanite.

 

Vaga

Danas uživajte u malim životnim zadovoljstvima – stvari možda i nisu potpuno stabilne u ovom trenutku, ali bar znate šta vam je potrebno za savršen užitak. Pokažite i drugima oko sebe kako se to radi. Sasvim je u redu ako ste danas sumnjičavi u društvenim situacijama ili komunikaciji licem u lice. Ne trebate potcijeniti važnost da pričate manje nego što se očekuje ili da postavite jedno pronicljivo pitanje umjesto nesuvisle bujice riječi.

 

Škorpija

Natjerajte se da opustite obruč koji stežete oko nekoga ili nečega. Ne znate sa sigurnošću šta će se sledeće desiti, ali ste prilično sigurni da ćete morati biti fleksibilniji kako biste se najlakše nosili sa situacijom. Danas sa lakoćom možete naslutiti šta ljudi misle, što će vam zaista dobro doći kada je u pitanju ljubavni život. Čitajte govor tijela i ostanite otvoreni za ono što nije rečeno.

 

Strijelac

Danas ste u potpunom raskoraku sa poslom ili kućnim obavezama – pokušajte da promijenite brzinu, ako je to moguće. Bolje je da radite nešto kako valja nego da se silite da radite ono što je isped vas. Jednostavno morate pokušati drugačiji pristup, jer ono što trenutno radite ne funkcioniše. Izbjegavajte društvena okupljanja danas – najbolje je da se posvetite samo sebi, kako vam drugi ne bi “isisali” energiju.

 

Jarac

Koleginica ili bliska prijateljica burno reaguje, ali pokušajte da joj to ne govorite! Dajte joj vremena da se isprazni te joj sutradan uljepšajte dan – poklonite joj čokoladu ili je jednostavno izvedite na kafu. Danas je pravo vrijeme za ozbiljno “čišćenje” uma i duha. Razotkrijte sva očekivanja i ideje koje vam se vrte po glavi, a onda se otarasite onih koje vas samo ograničavaju. Oživite svoje ambicije!

 

Vodolija

Potrudite se da malo više hodate, idite stepenicama ili uradite bilo šta drugo kako biste povećali fizičku aktivnost. Već od danas možete razviti fanstastičnu naviku, ali samo ako je svjesno upražnjavate. Postoji velika vjerovatnoća da ćete se danas voditi emocijama koje mogu, ali i ne moraju, imati bilo kakve veze sa trenutnom situacijom s kojom se nosite. Upravo zbog toga je potrebno da dobro promislite prije nego što djelujete.

 

Ribe

Vaša emotivna strana danas pokušava da preuzme potpunu kontrolu pa vidite da li ste u stanju da malo “prodrmate” stvari i da pokažete svijetu ono što zaista jeste. Danas se osjećate i veoma romantično tako da je pravo vrijeme da partneru pokažete da ste raspoloženi za romantiku i uživanje. Ako ste sami, idite večeras van i flertujte!

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info