5 kratkih seksi frizura

0

Kratka kosa je idealna, jer je u većini slučajeva veoma lagana za održavanje. Međutim, pored toga, ona ima još nekoliko aduta – privlači pažnju na određene dijelove lica (oči, jagodice, usta) te može od vas, istovremeno, napraviti damu koja zrači seksipilom, samopouzdanjem i elegancijom.

Paž frizura sa teksturom


Ona najbolje stoji damama koje imaju gustu kosu – otud i dodatak “sa teksturom”. Idealna je i za večernje i za dnevne varijatne, a pravi se za svega nekoliko minuta. Toliko je elegantna da je veoma često nose i slavne dame, uglavnom u prigodama koje zahtijevaju crveni tepih.

Blago zaglađena kosa


Pogodna je za sve tipove kose, čak i za kovrdžavu. Ona daje osjećaj elegancije i seksipila, a mnogi bi rekli da je nose samo hrabre žene, koje znaju šta hoće. Odlična je, jer privlači pažnju na oči i jagodice.

Stepenasta paž frizura


Pogodna je za tanju kosu sa prirodnom teksturom. Bilo da vam je dosadila trenutna frizura ili jednostavno želite da isprobate nešto novo, sa stepenastom paž frizurom nećete pogriješiti. Ona je moderna, elegantna i veoma seksi.

Jednostavni čvor sa strane


Frizura je fantastična za poludugu i srednje dugu kosu. Idealna je za skoro sve prilike, posebno za večernje izlaske. Takođe, nećete uopšte pogriješiti ako je budete imali tokom poslovnog sastanka ili neke druge prigode.

Razbarušena pixie frizura


Idealna je za blago talasastu kosu srednje dužine. Veoma lako se pravi te je veoma popularna. Često je nose i poznate dame, a razbarušena pixie frizura jednostavno odiše senzualnošću, seksipilom i elegancijom.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info