Dnevni horoskop za 22.10.2013.

0

Ovan

Danas možete biti obasuti pozivima koji se tiču zabava ili proslava. Međutim, svaki poziv koji prihvatite ili odbijete rezultiraće dugim razgovorima sa osobama koje vas zovu. Moguće je da ćete danas biti uključeni i u komunikaciju koja će vaš život okrenuti u totalno novom smjeru. Vrata, za koja nikada niste smatrali ni da možete pokucati na njih, danas bi vam mogla biti širom otvorena.

 

Bik

Planetarna energija danas u prvi plan stavlja porodicu i porodične veze. Možda ste u zadnje vrijeme imali malih trzavica u porodičnim odnosima i danas bi sve trebalo da ispliva na površinu. Uvidjećete da ste za određene situacije vi bili najmanje krivi te možete očekivati i izvinjenje od određenih članova. Ovo je odličan dan da se ponovo povežete i provedete više vremena u razgovoru i smijehu.

 

Blizanci

Vaš trud se konačno isplatio. Možete očekivati priznanje ili napredovanje koje bi moglo biti praćeno povišicom plate ili značajnim novčanim bonusom. Dobre vijesti biste trebali primiti uskoro. Proslavite večeras sa porodicom i prijateljima. I oni bi mogli imati neke dobre vijesti pa bi cijela proslava mogla proći spektakularno.

 

Rak

Sve su šanse da vam se trenutno dešavaju veoma pozitivne promjene ili se tek trebaju desiti. Možda razmišljate o preseljenju ili opsežnom renoviranju. Šta god da je u pitanju, svi znaci ukazuju da se radi o promjenama koje će imati veliki uticaj na kvalitet vašeg života. Ove promjene su i više nego dobrodošle, jer u poslednje vrijeme stvari obavljate mehanički i imate osjećaj da ste zapali u kolotečinu.

 

Lav

Ovo je odličan dan za planiranje, posebno kada je riječ o putovanjima ili edukaciji. Ako imate predosjećaj da bi se u narednih nekoliko sedmica mogle desiti dramatične promjene koje će pozitivno uticati, kako na vas tako i na vaše najbliže, intuicija vas ne vara. Znajte da će scenario biti i više nego dobar. Imate razloga za slavlje.

 

Djevica

Kada mašti date na volju, imate najbolji mogući način da izrazite svoju kreativnost. Upravo to vam je danas i potrebno. Možda ćete smisliti jedinstven način kako da napravite određenu prezentaciju ili prijedlog. Komunikacija na intimniji način će zagrijati i vas i ljude koji su u nju uključeni. Samo naprijed – na vidiku je veoma uspješan period.

 

Vaga

Prestanite se odupirati i zasučite rukave – uradite ono što se od vas traži. Zašto u poslednje vrijeme imate toliki problem da autoritetom? Možda je to zbog toga što ne možete uraditi ništa što zvuči kao direktno naređenje. To je zaista razumljiv razlog. Ipak, uvjerite se da pravi razlog nije u tome što bježite od nečega što se zove odgovornost.

 

Škorpija

Danas ćete biti inspirisani da se izrazite na zabavan, kreativan način. Nemojte se bojati da izrazite svoj “divlji” smisao za humor. Mogli biste prijatelju prirediti smicalicu koja će ga nasmijati i tako stvoriti talas dobrih osjećanja. Ili ćete podijeliti šale sa drugima usljed čega će se oni smijati i osjećati bolje. Uživate da budete šaljivdžja i to vam baš dobro ide!

 

Strijelac

Očekujte posjetioca koji bi vas mogao dovesti u dodir sa ljudima koji bi mogli napraviti ogromnu razliku u vašem životu. Promjene se ispoljavaju brže nego što ste toga svjesni. Sve što se dešava veoma je uzbudljivo, ali brzina kojom se sve dešava mogla bi vas malo zabrinuti. Strah često prati uspjeh. Bez rizika, nećete biti u stanju da krenete naprijed. Dorasli ste tom izazovu!

 

Jarac

Zbog današnje nebeske konfiguracije, možete se osjećati produhovljenije nego obično. Kako se vaše misli budu kretale ka pozitivnijim horizontima, bićete optimističniji o svojoj i o budućnosti čovječanstva. Osjećaćete sigurnost kakvu ranije niste osjećali. Nemojte se ustručavati da svoja razmišljanja podijelite sa drugima. Njih će vaša tačka gledišta veoma obradovati i zadiviti.

 

Vodolija

Ovo će sigurno biti zanimljiv dan, obzirom da postoji veoma velika vjerovatnoća da ćete upoznati određene ljude koji imaju fascinantne ideje o temama koje vas interesuju. Slušajte pažljivo, jer biste mogli saznati nekoliko novih stvari. Nemojte se iznenaditi ako dobijete dobre vijesti o napredovanju u vašem polju. Čini se da je na vidiku povišica ili unapređenje.

 

Ribe

Vrijeme je da priznate da vas vaš haotični način života sustiže. Danas morate početi da se organizujete. Čekanje do poslednjeg minuta kako bi se povelo računa o veoma važnim zadacima samo vas ispunjava nervozom i stresom. Napravite spisak svega što trebate uraditi i postavite prioritete. Smatrajte se srećnima ako listu budete mogli ograničiti na samo jedan list papira.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info