8 modnih trikova koji sužavaju struk

0

Trendovi dolaze i prolaze, ali mi uvijek tražimo pametne načine pomoću kojih naša silueta izgleda tanje i mršavije. Pogledajte sljedećih osam koji vam mogu pomoći da izgledate mršavije i do nekoliko kilograma.

Kolor bloking haljina


Kada želite da se “skockate”, bočne trake naglašavaju linije siluete pješčanog sata i laskaju vašoj figuri. Upravo zbog toga je kolor bloking (kombinovanje kontrastnih boja) haljina pravi izbor.

Pantalone na prugice


Pantalone sa tankim, vertikalnim prugama skreću pažnju sa struka i vaše noge zbog njih izgledaju duže i tanje.

Mantil sa kaišem


Iako se neke žene ustručavaju da nose kaiš, zbog bojazni da će privući pažnju na struk, kontrolisani volumen iznad i ispod kaiša na mantilu zapravo vam pomaže da definišete svoju figuru.

Haljina na preklop


Ona nikada ne izlazi iz mode, jer naglašava prirodne obline i funkcioniše na svim tipovima tijela. Možete je kombinovati i sa cipelama i sa čizmama.

Strukirani blejzer


Zahvaljujući širokom spektru opcija, u zavisnosti od toga šta želite da pokažete, možete odabrati izuzetno uzak ili blago strukirani blejzer. Ispod možete nositi širu dezeniranu bluzu. Ona se neće “prilijepiti” za obline, a dezen će prikriti nesigurna područja.

Suknja olovka kroja


Bez obzira da li je u pitanju dnevna ili večernja varijanta, suknja olovka kroja je postala izuzetno popularna. Za ultra-ženstveni izgled, kombinujte je sa džemperom ili užom bluzom. Ovdje pogledajte i kako da odaberete suknju olovka kroja za vašu figuru.

Bluza sa naborima


Najbolji način skretanja pažnje sa nečega što vam se ne sviđa jeste da skrenete pažnju na ono što vam se sviđa. U tome vam može pomoći bluza sa naborima. Ona balansira siluetu dodavanjem volumena na dekolte i odvlačenjem pažnje sa struka.

Pantalone sa visokim strukom


Dok većina pantalona “sjeda” na kukove, najširu tačku vašeg srednjeg dijela, pantalone sa visokim strukom stavljaju fokus na najuži dio, tačno ispod grudnog koša. Ukoliko ih kombinujete sa štiklama, izgledaćete još više i vitkije.

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info