4 najčešće tajne koje muškarci kriju od žena

0

Isto kako mi imamo male tajne koje ne želimo da dijelimo sa bilo kim, tako ih imaju i muškarci. Kada je riječ o izražavanju, muškarci i nisu toliko nadaredni i zbog toga obično ne vole da se dovedu u situaciju da diskutuju o određenim osjetljivim temama. Ali, to ne znači da jači pol nema tajne. Dapače, imaju ih nekoliko, a ove su najčešće.

Seksualne fantazije


Jedna od najčešćih tajni koju muškarci kriju od žena su seksualne fantazije. Ipak, ukoliko ih pitate, većina muškaraca neće poreći da ih ima. Nije poznato zbog čega ih kriju – svi, sa imalo mašte, ih imaju. Jedan od razloga može biti strah od reakcije žene ili strah od nerazumijevanja.

Poenta


Još jedna stvar koju muškarci najčešće kriju od žena jeste činjenica da ne obraćaju pažnju na sve detalje prilikom razgovora. Njima bi najviše odgovaralo da se preskoče sve “nepotrebne” činjenice i da se pređe na poentu. Većina muškaraca ima takav stav, jer su uvjereni da je pretjerano analiziranje stvari i situacija gubitak vremena i energije.

Privlačnost


Kao i žene, većina muškaraca želi da se osjeća privlačno i poželjno. Muškarci su dosta nesigurni i rado žele da čuju vaše mišljenje o njima. Oni žele da znaju kako ih vidite i šta stvarno mislite o njima. Upravo zbog toga vole kada im se, s vremena na vrijeme, udijele kompliment ili dva.

Prljavi posao


Stvar koju većina muškaraca mrzi, ali se pomalo plaše reći ženi da je ne bi uznemirili, jeste da oni ne vole sami da rade prljave poslove. Oni se ponekad osjećaju iskorišteno pa bi bilo dobro da im pokažete zahvalnost ili čak i pomognete s vremena na vrijeme. Ne, ne mislimo na teške fizičke poslove (mijenjanje guma ili ulja na automobilu i slično) več na lakše i jednostavnije, kao što je iznošenje smeća.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info