Flert: Govor tijela koji pokazuje da mu se sviđaš

0

Svi uživaju u flertu i neki od glavnih znakova govora tijela koji na to upućuju prilično su uočljivi. Ukoliko ih prepoznate, znajte da je muškarac veoma, veoma zainteresovan za vas.

Kontakt očima


Sve počinje sa očima, zar ne? Kada muškarac flertuje s tobom trudiće se na sve načine da uspostavi kontakt očima. To je njegov način da ti pokaže da je zainteresovan. Možeš biti u društvu drugih žena, ali ako muškarac konstantno pokušava da s tobom uspostavi kontakt očina, znaj da mu se sviđaš.

Pokušaji privlačenja pažnje


U pitanju je prilično jednostavna psihologija – neko vam se sviđa i želite da pažnja te osobe bude usmjerena na vas. Upravo zbog toga će muškaraci pokušati razne stvari kako bi vam privukao pažnju.

Alfa mužjak


Svi muškarci se nadaju da će biti alfa mužjaci, a ako nisu oni će se jednostavno pretvarati da jesu, vjerovatno zbog ubjeđenja da sve žene vole mačo muškarce. Ukoliko on pokušava da se ponaša tako, vjerovatno mu se sviđaš i želi da te zadivi.

Podizanje obrva prilikom razgovora


Podignute obrve tokom razgovora jedan su od najčešćih znakova govora tijela koji upućuju na flertovanje. Kada razgovara s tobom i kada primijetiš blago iznenađeni izraz lica, on ne sumnja u tvoju inteligenciju već je zapravo zaljubljen u ono što kažeš.

Dotjerivanje


Muškarci su prilično sujetna bića, a jedan od očiglednih znakova govora tijela koji upućuje na flert je konstantno dotjerivanje kada su u blizini žene koja im se sviđa. Oni će popraviti majicu ili pantalone, provući prste kroz kosu, popraviti kravatu i preduzeti sve druge mjere predostrožnosti samo da se uvjere da dobro izgledaju.

Položaj tijela


Kada pričaju sa ženom za koju su zainteresovani, muškarci “pozicioniraju” cijelo tijelo ka ženi. Drugim riječima, oni na taj način žele da kažu da su zainteresovani samo za ženu s kojom pričaju.

Dodir


Kada je muškarac zaista zainteresovan, on pronalazi svakakve izgovore da dodirne ženu. Naravno, ne na ljigav već na nježan način, kao što je dodirivanje ruke ili pomijeranje kose sa lica. Ukoliko te drži za ruku dok hodate, on na taj način želi svima da pokaže da je s tobom.

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info