Dnevni horoskop za 02.10.2013.

0

Ovan

Udubljivanje u manje poznato područje vašeg rada danas vam može biti primarni fokus. To bi moglo uključivati detaljna istraživanja ili sortiranje starih datoteka. Mogli biste biti uključeni i u nekoliko intenzivnih razgovora po tom pitanju. Nemojte se iznenaditi usljed novih saznanja, jer postoji vjerovatnoća da dobijete najnevjerovatnije informacije.

 

Bik

Da li ste trenutno uključeni u kreativni poduhvat sa partnerom? Ako je tako, očekujte dodatnu količinu energije koju možete usmjeriti u završavanje tog projekta. Danas možete napraviti veći napredak nego što ste unazad nekoliko nedjelja, mada možete biti iznenađeni zbog smjera kojim će taj poduhvat krenuti. Uveče izađite sa prijateljicama i uživajte.

 

Blizanci

Postoji vjerovatnoća da će na infrastrukturi vašeg doma danas biti potrebni određeni radovi. Vodovodne ili električne instalacije vam mogu praviti probleme te će vam biti drago kada se popravke završe. Takođe, nemojte pokušavati da bilo šta sami popravljate. Čak ikao ste vi ili partner pomalo vješti u tom području, obavezno pozovite profesionalca.

 

Rak

Kreativno pisanje ili neki drugi projekti danas vam mogu oduzimati većinu vremena. Vjerovatno se nećete unijeti u njihovo obavljanje samo svojim umom već cijelim bićem. Kada završite, vjerovatno ćete imati poteškoća da se vratite u stvarni svijet. Ne brinite. Vjerovatno ćete biti zadovoljni postignutim rezultatima.

 

Lav

Porodične vrijednosti koje ste prihvatili danas mogu biti dovedene u pitanje. Možda određene prijatelje smatrate vašom pravom porodicom ili mislite da nekonvencionalno domaćinstvo za vas bolje funkcioniše nego tradicionalno. Imajte na umu da ste vi divna osoba i da bi svako želio da bude s vama u srodstvu Ne dozvolite da vas zabrinutost oko rodbine sputava.

 

Djevica

Određene knjige koje vas fasciniraju danas vam mijenjaju život na suptilan način. One mogu uključivati promjenu stila života ili sasvim novu viziju i percepciju vašeg okruženja. To vjerovatno neće biti samo prolazno interesovanje. Ono što saznate moglo bi postati sastavni dio vaše ličnosti. To je sasvim u redu, jer svi znakovi ukazuju da se radi o promjenama na bolje.

 

Vaga

Kada je riječ o novcu obično vjerujete instinktu, ali danas bi trebalo da još snažnije vjerujete u svoj finansijski smisao. Mogu se pojaviti nekonvencionalne ideje za povećanje prihoda. Iako vam vaši instinkti mogu govoriti da to uradite, vaša logika se tome protivi. Pomozite si tako što ćete konsultovati profesionalce koji znaju šta se dešava. To bi vam trebalo pomoći da se odlučite.

 

Škorpija

Grupa ili prijatelji bi mogli ne samo da vam promijene ličnost već i život. Promjene se mogu odvijati na veoma dubokom nivou, tako da ih možda nećete biti svjesni. Mogli biste biti iznenađeni, ali nemojte se nervirati. Svi se mijenjaju. Za vas, te promjene će se pokazati pozitivnima. Možda ih niste planirali, ali one se dešavaju.

 

Strijelac

Da li ste razmišljali o promjeni posla ili mijenjanju profesije? Ako jeste, sad je vrijeme da postavite temelje. Ukoliko niste, nova prilika se može pojaviti iznenada. Iako vam se to na prvi pogled može činiti kao veoma nesiguran potez, bitno je da slijedite svoje snove. Možda će vam se ukazati prilika da radite u sektoru finansija ili nekoj javnoj profesiji. Nemojte oklijevati zbog nesigurnosti. Ako vam se sviđa ono što se dešava, samo naprijed.

 

Jarac

Radikalna transformacija svakodnevnih aktivnosti sada je na vidiku. Dijelom ste sami zaslužni za to, a dijelom je riječ o spletu srećnih okolnosti. Možda ćete početi da se bavite određenim stvarima koje su vam odavno privlačile pažnju, ali ste ih, zbog nedostatka vremena, stalno stavljali u drugi plan. Čak i za nekoga kao što ste vi, ova promjena se može činiti pretjeranom. Ništa ne brinite. Pratite svoje srce. Ovakve prilike obično se javljaju jednom u životu!

 

Vodolija

Vaše vrijednosti mogu biti pod udarom. Možda neko ko je povezan sa vašim poslom radi određene stvari koje se čine nemoralnima, a vi ne želite da vas drugi povezuju sa tom osobom. Bez obzira na situaciju, suočavanje sa tom osobom može biti veoma teško. Prvo dobro razmislite! Što god da odlučite, željećete biti sigurni da je to prava stvar za vas.

 

Ribe

Danas očekujte da kanališete ogromnu količinu energije u partnerstvo. Bez obzira da li je to partnerstvo novo ili dugoročno, poslovno ili lično, ono će zahtijevati dodatni napor kako bi se održalo. Možda vi i vaš partner trebate više da komunicirate. Podijelite svoje zabrinutosti ili planove oko budućnosti. Potrudite se da sve detalje iznesete na čistac.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info