Dnevni horoskop za 30.09.2013.

0

Ovan

Zbog uzbudljivog, novog razvoja situacije, totalno ste optimistični u pogledu svoje karijere. Možda je rješenje za kojim ste tako dugo tragali danas isplivalo na površinu ili se pojavio entuzijastični, potencijalni partner. U svakom slučaju, uzbuđeni ste i možete se radovati interesantnim projektima i mogućem unapređenju. Možda sklopite i novo prijateljstvo sa osobom koja vam je do sada bila samo poznanik.

 

Bik

Interesovanje za umjetnost danas vam može zaokupiti pažnju, vjerovatno pod uticajem prijatelja. Vaša želja za putovanjem danas se može ponovo probuditi te se možete zanositi mislima o putovanju na daleke destinacije zajedno sa voljenom osobom. Ako imate ozbiljne namjere, onda već danas počnite da polako istražujete. Ovo je odličan dan za planiranje odmora.

 

Blizanci

Kupovina za vaš dom danas vam može biti jedan od prioriteta. Vaš smisao za estetiku i dobar ukus danas su na vrhuncu. Privlačiće vas neobični i nekonvencionalni detalji. Danas bi vam se na vratima mogli pojaviti i neočekivani, ali veoma dragi gosti, sa kojima biste mogli voditi fascinantan razgovor. Sve u svemu, ovo bi vam trebao biti odličan dan.

 

Rak

Danas moćete bti uključeni u neočekivani, ali prijatan razgovor i to najvjerovatnije sa nekom bliskom osobom. Vjerovatno ćete spominjati ili početi sa planiranjem prijatnog i uzbudljivog putovanja. Danas se dobro slažete sa drugima, prijateljske veze postaju jače, a romantična veza intimnija. Neko vama blizak mogao bi se doseliti u vaš komšiluk. Za uveče planirajte malo okupljanje sa prijateljima.

 

Lav

Eksperiment koji je kombinacija kreativnosti i tehnologije može dovesti do mogućnosti povećanja prihoda. Otvoreni ste za nove ideje i spremni ste da se potrudite kako bste ih i sproveli u djelo. Vjerovatno ćete otkriti nove talente za koje niste znali da ih imate. Ovo je odličan dan za započinjanje kursa u sferi koja vas već odavno interesuje.

 

Djevica

Neodlučnost oko određenih pitanja danas može biti znatno povećana. Možda ćete ići u krajnosti. Ukoliko ne možete odlučiti glavom, vodite se srcem. Znate da vas ono skoro pa nikad nije prevarilo i da vam u ovakvim situacijama može biti od pomoći. Moglo bi vam i nešto lijepo i smirujuće zapasti za oko tokom dana.

 

Vaga

Danas bi vas mogao posjetiti stari prijatelj kojeg niste vidjeli dosta dugo. To će biti pravo iznenađenje i biće vam veoma drago da vidite tu osobu. Možda ćete kupiti novi komad elektronske opreme – računar, mobilni telefon ili kućno kino. Dan će vam biti zabavniji nego što ste očekivali.

 

Škorpija

Neočekivani poziv od prijatelja danas će biti povod za kraće putovanje, najvjerovatnije da se vidite sa tom osobom. Razgovori sa priajteljima će biti interesantni. Dio vas se može promijeniti zauvijek, na bolje. Danas vam se mogu javiti i nova interesovanja za određene stvari. Bićete dosta zauzeti, ali zadovoljni.

 

Strijelac

Danas će vam ambicije probuditi nove mogućnosti vezane za karijeru. Možda ćete se susresti sa nekim neobičnim mogućnostima za napredovanje, koje nikada ranije niste uzimali u obzir. To može biti pomalo zastrašujuće, ali i veoma uzbudljivo. Htjećete da sve pomno razmotrite. Imate velike šanse za uspjeh.

 

Jarac

Danas možete planirati duže putovanje na mjesto na kojem nikada ranije iste bili, najvjerovatnije u društvu partnera ili neke bliske osobe. Uzbuđenje oko aranžmana vas zbližava i dobar provod je zagarantovan. Poboljšana komunikacija između vas i partnera samo će vas još više zbližiti. Vas dvoje biste večeras trebali imati odličan izlazak.

 

Vodolija

Neočekivana posjeta od prijatelja kojeg niste vidjeli neko vrijeme može pobuditi davne uspomene. Možda ćete se suočiti sa prikrivenim psihološkim i emotivnim problemima. Iako može biti veoma primamljivo, ne pokušavajte da ih opet potisnete. Veoma je važno da se suočite sa tim problemima. Veoma će vam biti drago što vidite starog prijatelja.

 

Ribe

Danas se možete zaljubiti na prvi pogled. To će možda biti osoba koju vidite po prvi put u životu ili prijatelj kojeg vidite u sasvim novom svjetlu. Ako ste već u vezi, danas biste mogli saznati nešto predivno o partneru. Danas je odličan dan za romansu, a to se može manifestovati na najneobičnije moguće načine. Izgledaćete odlično danas. Ako je moguće, uveče izađite sa partnerom.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info