Dnevni horoskop za 27.09.2013.

0

Ovan

Danas ćete biti veoma radoznali, što će se posebno pozitivno odraziti u pogledu novih poznanstava. Ovo će možda malo začiniti vaš ljubavni život. Čeka vas širok spektar iskustava u kojima ćete istinski uživati. Avanturistički duh vas je danas obuzeo i jednostavno ne želite da mu se odupirete. Iskoristite to na najbolji mogući način!

 

Bik

U poslednje vrijeme ste imali osjećaj kao da ste u začaranom krugu – maksimalno ste se trudili i radili, ali se čini da se niste pomjerili sa prvobitne tačke. To može biti frustrirajuće, ali ne dozvolite da vas negativne misli sputavaju. Dan pred vama će pružiti nove mogućnosti, a vi treba da ih uočite na vrijeme. Skoncentrišite se, jer danas i male stvari mogu biti veoma značajne.

 

Blizanci

Često ste zaokupljeni životima drugih ljudi. Vaša posvećenost drugima danas će biti veoma cijenjena. Primjera radi, danas ćete možda morati, u krugu porodice, da se pobrinete da određene fizičke ili psihološke rane zacijele. Vi ste divna osoba i drugi su zaista srećni što vas imaju u svom životu. Uveče izađite sa prijateljicama, jer vam je potrebna mala doza smijeha i provoda.

 

Rak

Danas ste možda imali problema sa ustajanjem, jer ste u tenutku poželjeli da svijet nastavi funkcionisati i bez vaše pomoći. Danas slobodno možete biti lijeni i opušteni, jer svi znakovi ukazuju na to da ćete uz malo rada i truda uspjeti završiti sve obaveze. Krajem dana ćete osjetiti potrebu da šetate i da se družite. Ako vas neko bude zvao u noćni provod, obavezno pristanite.

 

Lav

Dan pred vama trebao bi biti odličan. Puni ste energije i postoji velika vjerovatnoća da dobijete nagradu za svoj marljivi rad i trud. Ovih dana je teško naći nekoga tako savjesnog i upravo zbog toga zaslužujete priznanje. Drugi bi mogli biti pomalo ljubomorni, ali to nije vaša krivica – doza ljubomore je uvijek prisutna kada je u pitanju nečiji uspjeh. Opustite se i uživajte u danu.

 

Djevica

U poslednjih par mjeseci vas je pratila sreća, ali čini se da se sada stvari lagano mijenjaju. Teško je odrediti šta je u pitanju, ali nešto definitivno ne štima u vašem svakodnevnom životu. U ovom trenutku planete prenose određene lekcije sa kojima se vjerovatno teško nosite. Prođite kroz ovu tranziciju što bezbolnije. Lekcije koje naučite pokazaće se veoma korisnima.

 

Vaga

Ovo će biti odlično vrijeme da steknete globalni pogled na stvari. Iskoristite sve prednosti trenutnog planetarnog aspekta tako što ćete čitati knjige o duhovnosti ili putopise. Ako želite da odete na daleko putovanje, nemojte se iznenaditi ukoliko vas posao pošalje u avanturu, čak iako to nije dio vaše poslovne svakodnevnice. Ne oklijevajte! Spakujte kofere i uživajte u novim predjelima.

 

Škorpija

Istina je da zarađivanje za život nije uvijek najlakša i najprijatnija stvar na svijetu. Ipak, svi znamo da je to neophodno. Da li ste razmišljali o uspostavljanju ravnoteže u svakodnevnom životu? Ovo je, zapravo, odličan dan za ispitivanje svakodnevnih aktivnosti i dodavanje novih elemenata u život. Da, bilo bi mudro da izaberete neki hobi.

 

Strijelac

Ako ste se u poslednjih nekoliko mjeseci susretali sa problemima u emotivnom životu, oni su sada vjerovatno iza vas. Sasvim je sigurno da ste nešto naučili. Činjenica je da sebi više nećete dozvoljavati da padate na stare trikove i zamke. Jači ste, kako emotivno tako i psihički. Imate osjećaj da je ispred vas novo, bolje vrijeme i sasvim ste u pravu.

 

Jarac

Ako niste najsamopouzdanija osoba na svijetu, osvrnite se oko sebe i pogledajte šta ste sve uspjeli uraditi. Istina, još uvijek imate mnogo neostvarenih snova, ali pogledajte koliko ste ih već ostvarili. Nedostatak pouzdanja u vaše sposobnosti samo vas sputava. Svakome se desi trenutak kada počne vjerovati u sebe. Taj trenutak se vama dešava baš danas.

 

Vodolija

U narednih nekoliko dana ćete možda upoznati nove ljude. Neko u vašem profesionalnom životu vam može pomoći da pokrenete neke neobične eksperimente koje ranije niste radili. Ili, možda će neko htjeti da stvori novu vrstu usluge ili da se probije na potpuno novo tržište. Upravo vi ćete biti ta osoba koju će drugi tražiti da im pomognete u istraživanju novih puteva. To je odlično, jer možete očekivati i dodatne prihode.

 

Ribe

Čini se da pokušavate prevazići neku kritiku. Već nekoliko sedmica ste vodili računa da ne napravite grešku na poslu. Možda vas je broj grešaka koje ste ipak pronašli veoma neprijatno iznenadio. Kao rezultat toga, kriticizam drugih vas je još više pogodio, jer ste shvatili da u tome ima istine. Danas ćete dobiti zasluženo olakšanje. Zapravo, možda ćete dobiti i nekoliko komplimenata.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info