Dnevni horoskop za 20.09.2013.

0

Ovan

Ponekad mali užitak ima daleko veću vrijednost od njegove cijene. Pjenušava kupka usred bijela dana, sat vremena provedenih u biblioteci, posebna garderoba koju već odavno želite – to su samo neki od načina na koje možete poboljšati raspoloženje. Što da ne? Poticaj raspoloženja bi vam baš dobro došao.

 

Bik

Zbog nedavnih uspjeha osjećate se veoma moćno. Zračite samopouzdanjem. To je tako dobar osjećaj, zar ne? Veoma ste privlačni suprotnom polu. I, ko bi mogao da ih krivi? Izgledate apsolutno fantastično.

 

Blizanci

Ko bi rekao da ste tako talentovani? Kreacija koju ste davno stvorili danas je oživjela. Ili je priča koju ste napisali upravo danas objavljena. Možda ste naslikali nešto i upravo danas ste dobili pohvale. Kakve god da su okolnosti, uživate u pohvalama. Vaša djela nisu jedina stvar kojima se danas drugi dive. Zračite pozitivnošću i to je pravi mamac za strastvene muške poglede.

 

Rak

Bilo bi poželjno da većinu dana odvojite na sebe. Otiđite frizeru, čitajte knjigu, kupite nove cipele. Članovi porodice u poslednje vrijeme vjerovatno ne cijene ono što radite za njih. Umorni ste od svih silnih obaveza i danas je dan kada trebate staviti tačku na i. Opustite se, uživajte, radujte se. Neka ovo bude dan koji ćete posvetiti samo sebi.

 

Lav

Osjećate tenzije u vazduhu, ali malo šta možete uraditi po tom pitanju. Zategnuta atmosfera u totalnom je kontrastu sa opuštenim situacijama u kojima ste se nalazili u poslednjih nekoliko dana. Čini se da ćete dobiti dobre vijesti. Možda će vas neko konačno pohvaliti zbog vašeg truda? Nemojte se hvaliti svojim postignućima. To bi samo moglo pogoršati situaciju. Budite strpljivi. Izbjegavajte konflikte.

 

Djevica

Možda ste trenutno u finansijskom škripcu. Stresna situacija vas može natjerati da razmišljate o radikalnim rješenjima. Da li će vam zaista koristiti ako nađete dodatni posao? Povjerite se prijateljici i vidite da li je ona u stanju da vam pomogne pronaći dugoročnije rješenje. Možda vam neko od rodbine može pozajmiti novac. Imajte na umu i tu opciju.

 

Vaga

Ne širite dobre vijesti tako brzo. Iako je dosta uzbudljivo, još ništa nije potvrđeno. Vijesti zadržite za sebe sve dok sa sigurnošću ne budete znali da će se one zaista i ostvariti. Bez obzira na to šta je ta dobra vijest, upravo ona vam je potrebna da vam se poveća samopouzdanje.

 

Škorpija

Ako vas iznenada zadesi finansijska sreća, trošite novac mudro. Možete imati tendenciju da kupujete poklone ili da častite društvo u gradu. Ali, gdje je tu trajna vrijednost? Investirajte pažljivo, mala količina novca može brzo prerasti u hrpu, usljed čega ćete imati mnogo više opcija. Budite razboriti.

 

Strijelac

Danas prštite energijom i entuzijazmom, a okolina na to reaguje vrlo pozitivno. Čini se da svi žele biti u vašem društvu. Obzirom da ste puni energije, bilo bi dobro da započnete i novi projekat. To bi vam u normalnim okolnostima bilo veoma teško, ali danas imate osjećaj da možete uraditi bilo šta. Samo naprijed.

 

Jarac

Osjećate napetost i tenzije svuda oko sebe tako da ćete biti najsrećniji ako budete mogli većinu vremena provesti sami. Ako morate komunicirati sa drugima, neka komunikacija bude jasna i sažeta. Postoji mnogo prostora za nesporazume što može rezultovati velikim “eksplozijama” oko malih stvari. Danas jednostavno nije vrijedno truda da bilo kome šta objašnjavate. Izdvojenost od drugih je najbolje rješenje.

 

Vodolija

Spremni ste za promjenu i u to nema sumnje. Kako sazrijevate tako se i vaši interesi šire, a vi razmišljate da se ozbiljno posvetite nekom od njih. Možda vas privlači edukacija ili želite da usavršite neku već postojeću vještinu. Upravo danas je pravo vrijeme da to i počnete. Glavu gore i hrabro naprijed!

 

Ribe

Nikad niste izgledali bolje. To primjećuje i vaš partner te vas obasipa dodatnom ljubavlju, a možda i poklonima. To bi vam trebalo staviti osmijeh na lice. Na poslu možete dobiti dodatne odgovornosti. Vodite računa da dobro obavite ovaj posebni zadatak. Ukoliko uspijete, postoje šanse za napredovanjem ili vrijednom nagradom.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info