Dnevni horoskop za 19.09.2013.

0

Ovan

Danas možete očekivati da iz nenadanog izvora osjetite nalet sreće. Najvjerovatnije će biti riječ o finansijskom pitanju i, što god da je po srijedi, dodatni prihod vam je u ovom trenutku i više nego dobro došao. Iskoristite taj novac na pametan način.

 

Bik

Danas možete spoznati neke nove stvari o osobi koja vam je važna te bi se vaš odnos mogao drastično popraviti. Sada osjećate da tu osobu poznajete u potpunosti, a vaša bliskost se ne može više ni sa čim porediti. Ovaj novi savez može imati pozitivne posljedice na vaše finansije.

 

Blizanci

Kada vam je zbog pomisli odlaska na posao teško da ustanete iz kreveta, to je znak da biste trebali promijeniti isti. Ipak, to u ovom trenutku najvjerovatnije nije izvodljivo. Međutim, budite dobri prema sebi. Kupite si poklon. Pronađite nešto što će vas veoma obradovati, a da ne košta previše.

 

Rak

Romantika je u vazuhu i to vam je sasvim jasno. Krv vam ključa, strast vam je sve veća, a na vidiku je i romantična večera za dvoje. Bićete skloni kupovanju odjeće, ali obuzdajte svoju želju za materijalnim dobrima. Ono što zaista želite ne nalazi se u nekoj radnji ili u kutiji pa zašto onda bez veze trošiti novac?

 

Lav

Danas ćete biti najsrećniji daleko od radoznalih očiju. Niste raspoloženi da budete previše ljubazni ili da učestvujete u naklapanjima. Čini se da sad već neko vrijeme vodite isti razgovor sa istim ljudima. Toliko vam je dosadno da biste vrištali. Kako biste to izbjegli, pokušajte da se sklonite u neki mirni ugao.

 

Djevica

Tek kada ste pomislili da su se stvari malo sredile i smirile, dešava se novi zaokret. Danas možete primiti informacije koje mogu imati dramatičan uticaj na vaš život. Možda ćete dobiti priliku da se preselite u drugi grad ili zemlju. Možda ćete odlučiti da se vjenčate. Jedna stvar je sasvim jasna – vaša budućnost izgleda obećavajuće.

 

Vaga

Danas biste se trebali osjećati optimistično te biste trebali vjerovati u svoju sposobnost da ostvarite sve što ste planirali. Ako radite na određenom cilju, danas će se nešto desiti što će vas znatno približiti ostvarenju cilja. Šta je sledeći korak? To zavisi samo od vas.

 

Škorpija

Možete očekivati velike promjene. Sav naporan rad i trud koji ste uložili na razvoj svog samopouzdanja danas dolazi do punog izražaja, a to privlači nove mogućnosti kao med pčele. Povrh toga, vaša strast je na vrhuncu upravo sada pa odvojite malo vremena za trenutke koje ćete provesti sa partnerom. Isplanirajte romantičnu večeru, otvorite bocu vina i uživajte!

 

Strijelac

Nemojte pretjerano reagovati. Vaš bioritam danas nije na optimalnom nivou. Zapravo, osjećate se pomalo loše. Nema potrebe da se pretvarate da ste razdragani, jer će vas svi pročitati. Najbolje je da vrijeme uložite u obavljanje samostalnih aktivnosti. Krajem dana biste se trebali osjećati mnogo bolje.

 

Jarac

Dugoročni projekat danas bi trebao imati pozitivno zaključenje, a sve su prilike da će ta situacija pozitivno uticati na vaše finansije. Ovaj uspjeh bi vam trebao dati prijeko potrebno samopouzdanje. U narednom periodu se možete nadati mnogobrojnim situacijama ove vrste. Ne zaboravite da proslavite.

 

Vodolija

Promjene su dobra stvar, ali mogu biti zastrašujuće kada se dese iznenada. To je ono što ćete danas osjećati kada neko najavi ogromnu promjenu bez prethodnog upozorenja. Niste sigurni kako da reagujete na novosti te nemate pojma kakav će one uticaj imati na vas. Sada jedino možete čekati. Pokušajte da ne paničite. Na kraju, vidjećete da će od ovih promjena svi imati koristi, uključujući i vas.

 

Ribe

Željni ste da dobijete informacije o određenoj temi i spremni ste svašta uraditi kako bi se to ostvarilo. Zapravo, zaista je dobro kada vas interesuju nove stvari, jer na taj način obogaćujete život. Uveče izađite na piće sa prijateljicama i podijelite sa njima svoje novo iskustvo.

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info