Dnevni horoskop za 18.09.2013.

0

Ovan

Prekovremeni rad vam danas može izazvati stres. Kada vam neko bude uputio bezazlenu primjedbu, osjetićete to kao napad na sebe. Nemojte misliti da su vam danas svi neprijatelji. Zaista, ako vam neko pokuša ukazati na grešku, shvatite to kao pozitivni kriticizam. Niko vam ne radi o glavi i prestanite da razmišljate o teorijama zavjere!

 

Bik

Danas može doći do razmirica između članova porodice ili kolega na poslu. Vama i dalje neće biti jasno zašto se to dešava, jer ono oko čega se oni prepiru su sitnice na koje niko u normalnim okolnostima ne bi obratio pažnju. Nemojte se miješati. Povucite se u svoj “ćošak” i gledajte svoja posla. Sve dok vas niko ne pominje vas se to apsolutno ne tiče.

 

Blizanci

Može se desiti da danas neko izbjegava odgovornosti i to može uticati na sve, uključujući vas. Ovakva situacija može izazvati stres. Ipak, ne dozvolite da to utiče na vas previše. Prvo obavite obaveze koje morate, a nakon toga, posvetite se novonastalom izazovu. Čak iako to ne stignete, nemojte brinuti. Na kraju – vaše ponašanje nije izazvalo nikakve krizne situacije pa se slobodno opustite.

 

Rak

Ako ste planirali da uskoro putujete, sada je pravo vrijeme da napravite spisak aktivnosti. U suprotnom, može se desiti da počnete paničiti u poslednjem trenutku. Ne dozvolite da sami sebi uzrokujete stres oko nečega što već sada možete kontrolisati. Ostanite mirni, čak iako se to čini nemoguće. Ukoliko ostanete fokusirani, sigurno nećete zaboraviti ni najmanje detalje.

 

Lav

U poslednje vrijeme ste vjerovatno bili zabrinuti oko novca. Danas bi član porodice mogao napraviti izdatke koji su, po vama, nepotrebni i neodgovorni. Prije nego se naljutite, potrudite se da saznate sve činjenice. Možda nije sve onako kako se čini. Ako objektivno sagledate situaciju, možda ćete shvatiti da je taj trošak itekako opravdan.

 

Djevica

Danas ćete osjetiti potrebu da odbijete poziv za društveni događaj, ali osoba koja vas je pozvala mogla bi se osjećati uvrijeđeno. Vjerovatno ste preopterećeni tako da vaš postupak nimalo ne čudi. Pokušajte se opustiti koliko god je to moguće. Izađite u park, otiđite na kafu sa prijateljicom, čitajte dobru knjigu… Radite nešto što će vam pomoći da odagnate stres.

 

Vaga

Umor bi značajno mogao uticati na vaš nivo energije, što bi se danas moglo odraziti u svim poljima. Koncentrišite se na rutinske zadatke koji ne zahtijevaju previše “mozganja” i koji se mogu uradtiti iz sjedećeg položaja. Izbjegavajte bilo kakve prepirke! Uveče se opustite u toploj kupki.

 

Škorpija

Možete se osjećati zapostavljeno i nevoljeno. Vjerovatno će vam se učiniti da se prijatelji namjerno ponašaju na određeni način, samo da bi vas povrijedili. To, najvjerovatnije, nije slučaj. Oni samo pokušavaju da se druže i sa drugim ljudima oko vas, ali ne znaju da vas to danas uznemirava. Ako ste izašli van, recite im da ste izašli s njima, a ne sa strancima. Trebalo bi da vas razumiju.

 

Strijelac

Da li ponekad obavljate stvari unatraške? Da li ste se našli u bjesomučnoj trci u kojoj pokušavate da imate više novca i sigurnosti uz ideju da ćete konačno zaraditi slobodu da radite ono što vas čini srećnima? Faktor sreće, zapravo, funkcioniše u obrnutom smjeru. Prvo morate biti ono što jeste i onda preduzeti neophodne mjere kako biste imali ono što zaista želite.

 

Jarac

Ljutit poziv od strane nekoga ko živi daleko danas bi vas mogao uhvatiti nespremnima. Ta osoba nema razloga da se ljuti i preuveličava stvari. Vjerovatno neće ni htjeti da vas sasluša. Recite joj, što mirnije možete, da ćete je zvati sutra i spustite slušalicu. Dajte toj osobi vremena da se ohladi prije nego pokušate da raščistite situaciju.

 

Vodolija

Danas možete da potrošite mnogo vremena u potrazi za izgubljenim predmetom. Taj predmet možda ima samo sentimentalnu vrijednost, ali vam je i dalje bitno da ga pronađete. Ovo nije dobar dan za potragu. Vjerovatno ste pomalo histerični te se može desiti da gledate u dati predmet, a da ga uopšte ne vidite. Odložite potragu za sutra. Ono što tražite je vjerovatno u blizini i ne biste trebali imati većih potreškoća u njegovom pronalaženju.

 

Ribe

Danas može doći do manje svađe sa partnerom ili prijateljicom i to vjerovatno zbog nečega što je, očito, trivijalno. Zapravo, stvari bi se mogle usijati do te mjere da biste mogli poželjeti da tu osobu nikad više ne vidite. Izađite iz kuće i otiđite u brzu šetnju. Rasčistite misli i bićete u prilici da situaciju sagledate realnije i objektivnije. Nakon toga ponovo se čujete sa tom osobom i pokušajte da izgladite stvari.

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info