5 stvari koje će uraditi, ako mu se sviđaš

0

Nekada je veoma teško procijeniti da li se sviđamo suprotnom polu. Međutim, postoje ti mali znakovi koji odaju čak i najveće “muškarčine”. Da li je to način na koji te gleda, na koji priča ili nešto sasvim treće? Saznaj u nastavku.

On je zbunjen kada si u blizini


Kada uđeš u prostoriju, da li on postaje toliko zbunjen da se ne može posvetiti poslu koji je obavljao? To je definitivno jedna od stvari koju će uraditi, ako mu se sviđaš. I ne samo da će izgledati zbunjeno i “pogubljeno” već će zaboraviti i kako da priča, gdje se nalazi i mnogo će se smijati. Da, u pitanju su njegovi nervi!

Zamuckivanje


A šta se dešava kada on priča s tobom? Da li zamuckuje? Da li “preskače” s teme na temu? Takvo ponašanje ukazuje da mu se sviđaš. Ovo nije lako odmah uočiti, ali ako budeš pričala s njim i on bude zamuckivao, to je siguran znak da mu se sviđaš.

Komplimenti


A šta je sa komplimentima? Da li ti upućuje komplimente vezane i za najmanje detalje i sitnice? Da li primjećuje novu frizuru ili cipele koje si odabrala? Ovo je jedan od znakova i načina na koje ti govori da mu se sviđaš.

Tretira te posebno


Da li se prema tebi odnosi sasvim drugačije nego prema njegovim prijateljima? Da li te stavlja iznad drugih? Upravo to je još jedan od načina da ti pokaže da mu se sviđaš.

Duži kontakt očima


Da li te često gleda u oči i ne skreće pogled? Ukoliko mu se sviđaš, on će to sigurno raditi i neće se osjećati neugodno. On jednostavno želi da ti da do znanja da je veoma zainteresovan za tebe. Upravo duži kontakt očima je jedan od najsigurnijih znakova da mu se zaista dopadaš.

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info